Libnet.ro
UNICEF

22:30

VARSTA de PENSIONARE, modificata din nou! CLICK AICI sa afli daca te afli printre cei vizati

B1 B1,
VARSTA de PENSIONARE, modificata din nou! CLICK AICI sa afli daca te afli printre cei vizati

O noua propunere legislativa tinteste modificarea varstei de pensionare. Initiativa prevede reducerea stagiului de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani. Pentru persoanele care au realizat. continuă pe B1

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2018. CLICK AICI sa afli ce NOTE ai OBTINUT

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2018 Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sustinut de 123. 615 de candidati din toate promotiile, urmeaza sa fie afisate luni de Ministerul Educatiei. Rezultatele vor fi.

Decizie MAJORA: MII de romani, OBLIGATI sa isi schimbe BULETINUL, PERMISUL de CONDUCERE sau PASAPORTUL. Click AICI sa afli daca esti printre ei

Decizie majora adoptata de Senat. Toti romanii al caror nume contine litera i sau care provin din localitati a caror denumire contine aceasta litera la interior vor trebui sa isi schimbe.

Trump isi critica din nou aliatii din NATO

Cu o zi inainte de plecarea la summitul NATO de la Bruxelles, presedintele american Donald Trump a criticat din nou luni tarile aliate, reluandu-si solicitarea ca acestea sa isi majoreze cheltuielile militare, relateaza France Presse.

Trump critica din nou aliatii din NATO, cu doua zile nainte de summitul de la Bruxelles

Cu o zi inainte de plecarea spre summitul NATO, presedintele american Donald Trump si-a atacat din nou aliatii, cerand majorarea cheltuielilor militare, scrie AFP.

Preotii care l-ar fi santajat pe episcopul Husilor pot sluji din nou in biserica

Preotii care l-ar fi santajat pe episcopul Husilor pot sluji din nou in biserica. Acuzati ca ar fi vrut sa-l santajeze pe Corneliu Barladeanu cu un film compromitator, Sebastian Jitaru, Gheorghe Damian si.

Iohannis a atacat, din nou, la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii / Presedintele acuza Parlamentul ca a ncalcat principiul colaborarii loiale

Legea privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost atacata, din nou, la Curtea Constitutionala a Romaniei de catre presedintele Klaus Iohannis care acuza Parlamentul ca a respins solicitarea sa de reexaminare a actului normativ fara sa argumenteze in vreun fel decizia, incalcand astfel principiul constitutional al colaborarii loiale stipulat chiar in jurisprudenta CCR.

S-a schimbat iar VARSTA de PENSIONARE! Doar de AICI afli intr-un minut cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat...

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) sare in ajutorul celor care urmeaza sa iasa la pensie. Institutia a pus la dispozitia romanilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen.

URGIA loveste din nou: POTOP pe raurile din 13 judete! AUTORITATILE sunt in ALERTA

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete, avertizarea fiind valabila de duminica pana luni seara. Rauri din 29 judete sunt, incepand de azi, sub avertizare cod galben de.

Roxana Vancea, declaratii fara perdea! Din nou impreuna cu Bendeac?! Iarta-ma, te iubesc!!

Roxana Vancea vorbeste despre partidele de amor cu Mihai Bendeac. Detalii picante din dormitor. Citeste mai mult.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )