Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor. Banca Nationala a decis reducerea pragului de indatorare pentru imprumuturile pe care le acorda bancile din. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru romanii care intentioneaza sa ia credite! BNR a votat limitarea gradului de indatorare a populatiei catre banci

Decizie importanta adoptata de Banca Nationala a Romaniei BNR) in sedinta de miercuri a Consiliului de Administratie. Board-ul Bancii Centrale a votat un nou regulament care impune unele grade maxime de inda.

Lovitura pentru romanii care vor sa acceseze Programul Rabla. Schimbarile anuntate de autoritati

Programul RABLA. Autovehiculele care nu vor avea inspectia tehnica periodica ITP) facuta nu vor mai putea fi valorificate prin Programele Rabla si Rabla Plus de la 1 ianuarie 2019, a declarat, marti,.

Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca asteapta sa fie ocupate!

Sunt vesti mari pentru romanii care nu au un loc de munca. Cei care isi cauta un job trebuie sa stie ca la nivel national peste 30. 000 de locuri sunt disponibile. Potrivit Agentiei Nationale pentru.

DRAMA in muzica! Fanii ANTONIEI sunt socati: E in stare CRITICA la spital! Vesti triste pentru ALEX VELEA

Celebra cantareata Antonia a trecut prin momente grele! Bunicul vedetei, Mihail, a fost internat de urgenta in spital si operat pentru a-i fi salvata viata. S-a intamplat rapid! Bunicul Antoniei s-a simt.

Vesti excelente pentru someri! Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Peste 30. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. Cele mai multe locuri de munca sunt oferite.

A MURIT pe platourile de filmare! Vesti triste pentru fanii marelui actor TOM HANKS! Tragedie in lumea filmului

Fanii actorului Tom Hanks primesc o grea lovitura! Filmarile pentru pelicula You Are My Friend/Tu esti prietenul meu, au fost oprite temporar, dupa decesul unui inginer de sunet . Este vorba.

Alerta meteo: Vesti TERIBILE pentru aceasta saptamana! Unde va lovi URGIA cel mai puternic...

Toamna isi intra in drepturi. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani arata temperaturi in scadere si ploi. Iata, pe regiuni, cum vor evolua temperaturile si ce sanse de ploaie vom avea in.

BNR a stabilit pana unde se pot indatora romanii. Care este situatia in restul Europei

Nivelul maxim al gradului de indatorare va fi de 40% din venitul net la creditele in lei si 20% la cele in valuta incepand din 1 ianuarie 2019, in timp ce pentru pentru creditele aferente achizitionarii primei.

Primaria Capitalei deconteaza benzina pentru cei care impart masina

Gabriela Firea a facut o serie de declaratii referitoare la proiectele pe carePrimarul Capitalei le are pe ordinea de zi. Avem proiecte pe ordinea de zi care consider ca vor schimba in bine viata.

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )