Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cresc puternic ajutoarele sociale, dupa 12 ani in care au fost inghetate

Adevărul Adevărul,
Cresc puternic ajutoarele sociale, dupa 12 ani in care au fost inghetate

Toate ajutoarele sociale vor creste, dupa ce Parlamentul a majorat cu 140% indicatorul social de referinta, indicator inghetat in ultimii 12 ani. Cresterea va fi etapizata, incepand cu 1 ianuarie 2021. continuă pe Adevărul

Cu cine a fost surprins Ion Dichiseanu in public. Dupa 12 ani, actorul nu o poate uita

Desi sunt despartiti de aproape 12 ani, Ion Dichiseanu nu o poate uita. Marele actor a fost surprins de paparazzi la cumparaturi alaturi de o fosta mare iubire. Cu cine a fost surprins Ion Dichiseanu Dupa o casnicie de 22 de ani, Ion Dichiseanu si Simona Florescu au divortat, in 2008, spre surprinderea tuturor. Ce .

Vaccinul vechi de 100 de ani care poate salva omenirea de covid-19. Descoperirea uluitoare a oamenilor de stiinta

Ipotezele despre vaccinul revolutionar impotriva coronavirusului sunt diverse si incerte, ceea ce i-a impins pe medici sa caute solutii tangibile in acest moment. Astfel, mai multi oameni de stiinta din Marea Britanie au inceput testarea vaccinului BCG, dezvoltat in 1921, pentru a vedea daca poate salva vieti afectare de COVID-19. Vaccinul BCG, o noua sansa .

Demonii lui Eddie van Halen, alcoolul si cancerul. Tata mi-a turnat prima bautura, la 12 ani

Vestea mortii lui Eddie Van Halen a indurerat lumea artistica si fanii, insa putini stiau ca muzicianul a dus o lunga lupta cu cancerul. Si nu numai: Eddie van Halen a fost dependent de alcool si de droguri si a inceput sa bea din copilarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )