Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro a crescut spre 4,76 lei, la cel mai mare nivel din ultimele 4 luni si jumatate

Adevărul Adevărul,
Euro a crescut spre 4,76 lei, la cel mai mare nivel din ultimele 4 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7582 leieuro, in crestere puternica, cu 0,18%, fata de valoarea atinsa joi, acesta fiind cel mai mare nivel din luna mai. Lira sterlina a crescut puternic si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 5 luni. continuă pe Adevărul

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a crescut la 4,76 lei

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a evoluat in primele ore ale zilei intre 4,758 lei si 4,763 lei. La cursul oficial al BNR, moneda nationala s-a apreciat, joi, in.

Euro a crescut spre 4,75 lei. Lira sterlina, cel mai scazut nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7479 leieuro, in crest.

Euro, in usoara scadere. Lira sterlina, cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,7498 leieuro, in scadere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 OCTOMBRIE Crestere de 1,87% pentru titlurile Nuclearelectrica

Inregistrand o apreciere de 1,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 1 - 8 octombrie, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,62%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 SEPTEMBRIE - 4 OCTOMBRIE Transgaz, printre performerii bursei

Inregistrand o apreciere de 0,6%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 septembrie - 4 octombrie, titlurile Transgaz TGN) reprezinta actiunile care au consemnat cel mai bun parcurs din randul componentelor indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 1,64%, in perioada mentionata.

ACESTA este CEL MAI SCURT TEST DE INTELIGENTA din lume! Peste 80% dintre cei care l-au rezolvat, AU GRESIT

Acesta este cel mai scurt test de inteligenta! Ce crezi, vei reusi sa-l rezolvi? Cognitive Reflection Test este cel mai scurt test de inteligenta din lume si, initial, a facut parte dintr-un studiu publicat.

Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Furia si neputinta i-au caracterizat primii ani de viata, dar ele au sublimat in delirul de gandoare care l-a facut sa devina conducatorul Romaniei. Care este cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu? Cum a ajuns, de fapt, sa fie in fruntea tarii noastre? Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost .

Cosmin Contra va folosi cel mai bun 11 cu Feroe

Romania nu va avea deloc un meci usor in deplasare cu Insulele Feroe, iar selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il poate alinia la Toshavn.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )