Libnet.ro
UNICEF

00:06

Indicele ROBOR, in continua scadere la inceput de an

Antena3 Antena3,
Indicele ROBOR, in continua scadere la inceput de an

Indicele ROBOR, cel mai folosit indice de referinta al ratelor bancare, a fost supus unor schimbari destul de importante anul precedent. Acest indice este important nu doar pentru afacerile interbancare, ci si pentru persoanele fizice care au credite la banci luate inainte de luna mai 2019. continuă pe Antena3

CIFRELE REFINITIV ARATA: Piata IPO-urilor din Europa, in cel mai bun inceput de an de dupa 2015

De la inceputul anului curent, companiile listate la bursele europene au vandut actiuni de 8,4 miliarde de euro prin 16 tranzactii * Aproximativ 70% din titlurile vandute apartin companiilor care au beneficiat de pe urma trecerii in mediul online Un volum important de listari ale companiilor tehnologice si de comert electronic i-au adus, in 2021, pietei europene a ofertelor publice initiale IPO), cel mai bun inceput de an de dupa 2015, in conditiile in care masurile extinse de blocaj al activitatilor, impuse de pandemia de Covid-19, au alimentat entuziasmul investitorilor pentru firmele digitale.

Cel mai gustos burrito mexican. Ingredientul simplu care il face delicios

Cum sa faci cel mai bun burrito mexican? Este un ingredient care-l face delicios. E foarte simplu si nu-si trebuie multa indemanare in bucatarie. Care sunt alimentele de care ai nevoie si cum trebuie sa prepari totul? Reteta pentru burrito mexican Burrito e potrivit pentru aproape toate momentele, mai ales cele unde e vreme de .

Romania, cel mai semnificativ declin al vanzarilor auto din Europa, in ianuarie

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa UE plus Marea Britanie si tarile EFTA) au scazut cu 25,7% in ianuarie, comparativ cu perioada similara din 2020, arata datele publicate miercuri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), iar Romania, Spania si Slovacia au raportat cel mai semnificativ declin.

Cel mai sangeros episod cu Nicolae Ceausescu. A impuscat 9 dintre oamenii care erau acolo!

Nicu Murgasanu, considerat primul fotograf al revolutiei de la Alba Iulia, a postat pe contul sau de Facebook un episod de-a dreptul sangeros din istoria tarii, episod care il are in prim-plan pe Nicolae Ceausescu. Cel mai sangeros episod cu Nicolae Ceausescu Omul acela mic - Ceausescu) in scurta albastra, mi-a tras un bocanc in .

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

EXCLUSIV Vedeta din Romania, internata la Psihiatrie, dupa ce i s-a furat un milion de euro. Marturisiri dramatice despre cel mai negru episod din viata sa

Viata ne arata de multe ori ca putem ajunge intr-o clipa din print in cersetor, iar asta pare sa nu le ocoleasca nici macar pe vedetele la care ne uitam de atatea ori cu invidie. Este si povestea dintr-un interviu tulburator pe care reporterii speciali Impact. ro au reusit sa il realizeze cu un renumit designer .

Ludovic Orban: E cel mai bun buget posibil. Trebuie sa ne incadram intr-o tinta de deficit, sa reducem cheltuielile si sa mentinem actualul sistem de taxe si impozite (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, luni, ca proiectul de buget pus in dezbatere publica de Guvernul Citu este cel mai bun proiect ce putea fi facut in actualul context.

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

Cel mai asteptat moment: tara din UE care iti permite sa tii buletinul pe telefon

Telefonul a devenit cel mai important computer din vietile multora. Iar de acum inainte va stoca si mai multe date personale, cum ar fi buletinul. Germania e prima tara din Uniunea Europeana.

Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Oana Roman nu scapa de gurile rele! Celebra vedeta de televiziune este implicata intr-un nou scandal? De ce este acuzata si ce detaliu a adus-o din nou in prim-plan intr-un scenariu dezavantajos? Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ce critici primeste? Celebra Spintecatoarea de la Morga o taxeaza pe Oana Roman pentru alegerea sa de .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )