Libnet.ro
UNICEF

17:01

Preturile de referinta ale permiselor pentru carbon din UE au urcat pentru prima oara peste 40 de euro tona

Adevărul Adevărul,
Preturile de referinta ale permiselor pentru carbon din UE au urcat pentru prima oara peste 40 de euro tona

Preturile de referinta ale permiselor pentru carbon din Uniunea Europeana au depasit, joi, pentru prima oara, 40 de euro tona, expunand poluatorii la cele mai ridicate preturi din istoria de 16 ani a pietei carbonului, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Preturile de referinta ale permiselor pentru carbon din UE au urcat pentru prima oara peste 40 de euro tona

Preturile de referinta ale permiselor pentru carbon din Uniunea Europeana au depasit, joi, pentru prima oara, 40 de euro tona, expunand poluatorii la cele mai ridicate preturi din istoria de 16 ani a pietei carbonului, transmite Reuters, citat de News.

Sorin Cimpeanu, intrebat ce se poate face pentru elevii din anii terminali astfel incat sa nu se mai puna problema generatiilor pierdute: Asta este cel mai trist lucru care se poate intampla in orice tara (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat, vineri seara, in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, cum a fost adaptata materia din acest an pentru elevii care vor sustine Evaluarea.

Atletico Madrid a facut un pas gresit in lupta pentru titlul din Spania

Atletico Madrid, echipa de pe primul loc din campionatul Spaniei, a remizat, scor 2-2, contra format.

Mese calde si ore remediale, au fost donate pentru copiii din mediul rural

Elevii din mediile defavoraziate au nevoie urgenta de ajutor pentru a recupera, pe cat posibil, decalajul provocat de restrictiile dictate de criza sanitara.

Din ce in ce mai multi romani cer inchisoare pe viata pentru barbatul din Hunedoara, care a dat de pamant cu copilul de 13 ani

Zeci de mii de romani cer inchisoare pe viata pentru barbatul in varsta de 29 de ani, care a agresat un copil intr-un parc din Hunedoara. Cazurile violente ce au devenit subiect de dezbatere la nivel.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )