Libnet.ro
UNICEF

17:00

IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO Prima emisiune de obligatiuni ipotecare Alpha Bank Romania - realizata cu succes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO Prima emisiune de obligatiuni ipotecare Alpha Bank Romania - realizata cu succes

Alpha Bank Romania a realizat cu succes prima emisiune de obligatiuni ipotecare, in valoare de 200 milioane euro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania, dupa cum a anuntat, ieri, banca. Acesta reprezinta un moment de referinta atat pentru Alpha Bank Romania, cat si pentru piata romaneasca de capital, au subliniat reprezentantii institutiei de credit, adaugand ca obligatiunile emise pe o perioada de 5 ani, cu dobanda variabila, sunt garantate cu credite ipotecare de foarte buna calitate si au obtinut ratingul P)Baa2 din partea Moody 's. continuă pe Ziarul Bursa

Alpha Bank Romania a realizat cu succes prima emisiune de obligatiuni ipotecare. Vezi in text ce sunt acestea si cum sunt utilizate in economie

Alpha Bank Romania anunta realizarea cu succes a primei emisiuni de obligatiuni ipotecare, in valoare de 200 milioane euro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania. Acesta reprezinta un moment de referinta atat pentru Alpha Bank Romania, cat si pentru piata romaneasca de capital. Obligatiunile emise pe o perioada de 5 ani, cu dobanda variabila sunt garantate cu credite ipotecare de foarte buna calitate si au obtinut ratingul P)Baa2 din partea Moodys. Atat investitorii institutionali locali, cat si cei internationali precum IFC si BERD au manifestat un interes deosebit pentru aceasta tranzactie.

Anheuser-Busch InBev, amendata de Comisia Europeana cu 200 milioane euro

Comisia Europeana a amendat Anheuser-Busch InBev cu 200,4 milioane de euro 225 milioane de dolari) pentru incalcarea reglementarilor antitrust ale UE, prin restrictionarea vanzarilor transfrontaliere de bere, in perioada februarie 2009 - octombrie 2016, transmit DPA si Reuters.

PENTRU RESTRICTIONAREA VANZARILOR TRANSFRONTALIERE DE BERE: Comisia Europeana amendeaza Anheuser-Busch InBev cu 200 milioane euro

Comisia Europeana a amendat Anheuser-Busch InBev cu 200,4 de milioane de euro 225 milioane de dolari) pentru incalcarea reglementarilor antitrust ale UE, prin restrictionarea vanzarilor transfrontaliere de bere, in perioada februarie 2009 - octombrie 2016, transmit DPA si Reuters.

Marele premiu la Loto 6/49, in valoare de 4,7 milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu la Loto 6/49, in valoare de 4,7 milioane de euro, a fost castigat duminica la o agentie din Galati.

PRIN MECANISMUL DE INTERCONECTARE A EUROPEI CFR SA a primit prefinantare de 144,6 milioane euro

Complementar surselor de finantare disponibile in buget, compania CFR SA a primit o prefinantare in valoare de 144,6 milioane euro, in baza Acordurilor de Finantare semnate cu Comisia Europeana CE) pentru derularea proiectelor prin Mecanismul de Interconectare a Europei CEF 2014-2020), conform reprezentantilor societatii de stat.

APIA: Primii zece beneficiari de subventii din agricultura au incasat anul trecut circa 30 milioane euro

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut aproape 30 de milioane de euro 29,61 milioane de euro), SC Agricost SA din judetul Braila fiind pe primul loc in acest top, cu 9,18 milioane de euro, conform datelor transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), la solicitarea Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )