Libnet.ro
UNICEF

20:00

BVB Cresteri pentru indici, in ton cu evolutia din pietele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Cresteri pentru indici, in ton cu evolutia din pietele europene

Rulaj de 36 milioane lei, sub cel din sedinta anterioara Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, intr-o zi in care pietele de actiuni europene au marcat preponderent cresteri. Indicele compozit BETPlus a avut un avans de 0,58%, in timp ce indicele extins BET-XT, ce reflecta traseul celor mai lichide 25 de actiuni de la BVB, s-a apreciat cu 0,41%. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Cresteri reduse pentru indici

Crica o treime din rulaj a fost asigurat de tranzactiile cu actiunile BRD *Tranzactie deal cu 5,1% din THR-Marea Neagra Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat ultima sedinta de tranzactionare cu aprecieri relativ reduse, intr-o zi cu scaderi in principalele pietei europene. Indicele compozit BETPlus a crescut cu 0,27%, in vreme ce BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai tranzactionate 25 de titluri de la bursa noastra, a urcat cu 0,14%.

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

BVB Debut pozitiv de saptamana pentru indici

Actiunile Banca Transilvania - liderul topului lichiditatii Saptamana de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inceput cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, intr-un mediu dominat de cresteri in pietele europene si a celor din Statele Unite, in primele ore ale sesiunii bursiere.

Marian Oprisan (PSD) ameninta ca se va lega cu lanturi de Palatul Victoria, daca Guvernul PNL ii va bloca finantarea pentru noul spital judetean din Vrancea (VIDEO)

Marian Oprisan PSD), presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a declarat ca se va lega cu lanturi de cladirea Guvernului, daca Executivul va bloca finantarea noului spital judetean din.

Performanta financiara de referinta pentru clinicile DENT ESTET din Sibiu: Cifra de afaceri in crestere cu 58%in primul semestru din 2020, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2019

Clinicile DENT ESTET din Sibiu, dedicate adultilor si copiilor, au inregistrat, in primul semestru al anului 2020, o crestere cu58%a cifrei de afaceri, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2019. nbs.

Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania. Cati bani au facut in primele 6 luni din 2020

Profitul celui mai mare actionar din asigurari a explodat in primele 6 luni din anul 2020. Castiguri de patru ori mai mari pentru austrieci, in Romania. Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania in criza COVID-19. Au castigat de patru ori mai mult in primele sase luni din 2020 Companiile de asigurari detinute in .

VIDEO INTERVIU Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru Primaria Constanta: 80% din programul nostru reprezinta proiecte concrete, care au la baza fonduri europene Trebuie sa schimbam reputatia negativa a orasului nostru

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru Primaria Constanta isi propune sa faca o administratie transparenta, cu proiecte care pot fi consultate de constanteni, cu decizii luate cu ajutorul acestora. Stelian Ion a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre carentele administratiei actuale, despre cum va schimba fata Constantei absorbind mai multe fonduri europene, dar si despre problema spatiilor verzi si a urbanismului haotic. imi doresc o dezvoltare urbanistica armonioasa, inclusiv pentru zona de nord spune Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primaria Constantei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )