Libnet.ro
UNICEF

12:46

Comisia Europeana finanteaza cu 47 de milioane de euro Spitalul Regional Craiova. Cand va fi gata

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana finanteaza cu 47 de milioane de euro Spitalul Regional Craiova. Cand va fi gata

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea unui spital regional de urgenta cu peste 800 de paturi in Craiova, Romania, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana aloca 47 de milioane de euro pentru construirea unui spital de urgenta in Craiova

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea unui spital regional de urgenta cu peste 800 de paturi in Craiova.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru Spitalul Regional Craiova

Ministerul Dezvoltarii a transmis vineri ca reprezentantii Comisiei Europene au aprobat finantarea p.

Comisia Europeana a aprobat 47 milioane de euro pentru constructia unui spital la Craiova

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru constructia unui spital regional de urgenta cu 800 de paturi la Craiova, care ar putea fi gata in 2026, scrie News. ro.

47 de milioane de euro fonduri europene pentru spitalul de urgenta de la Craiova

Comisia Europeana a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala pentru constructia unui spital regional de urgenta cu 800 de paturi la Craiova, in judetul Dolj. Acest proiect va imbunatati accesul populatiei locale la asistenta medicala de calitate, inclusiv la tratamente de chimioterapie salvatoare de vieti pentru pacientii bolnavi de cancer.

Comisia Europeana va finanta constructia Spitalului regional din Craiova. Ce valoare are investitia

Comisia Europeana a aprobat luni o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala pentru constructia unui spital regional de urgenta cu 800 de paturi la Craiova.

Comisia Europeana vrea parteneriate in vederea stimularii inovarii si a competitivitatii la nivel regional in UE

Comisia Europeana a lansat luni o cerere de exprimare a interesului vizand constituirea unor parteneriate tematice pentru a testa proiecte de inovare interregionale care sa sprijine actiuni de reactie si redresare ca urmare a pandemiei cauzate de noul coronavirus.

Comisia Europeana are in vedere financializarea economiei europene dupa modelul american

Comisia simplifica prospectul de oferta pentru companiile de pe continent * Comisia gaseste cerintele MiFIDMiFIR ca fiind excesiv de impovoratoare, impiedicand dezvoltarea pietelor europene * Iancu Guda este de parere ca modificarile propuse de Comisie sunt subtiri si ca nu vor duce la un declic pentru finantarea prin pietele de capital * Adrian Codirlasu: Cred ca Uniunea Europeana va fi surpriza placuta a acestei crize Reglementarile stricte in domeniul financiar reprezinta o norma in Uniunea Europeana. Pandemia Covid-19 duce totusi la modificarea ortodoxiei europene cu privire la pietele de capital. Comisia Europeana, executivul Uniunii Europene, a decis vineri sa modifice reglementarile ce se aplica pietelor financiare astfel incat sa inlesneasca accesul companiilor la finantare pe pietele de capital si sa faciliteze practica securitizarii in scopul sprijinirii bancilor europene.

Comisia Europeana vrea reducerea prezentei Huawei in Europa

Securitatea trebuie sa primeze in alegerile europene privind dezvoltarea retelei 5G, pledeaza Comisia Europeana intr-un raport publicat vineri.

Rata dobanzii LIBOR, pe cale de disparitie. Comisia Europeana vrea sa rescrie contractele de finantare

Comisia Europeana a propus vineri sa i se atribuie noi puteri pentru a putea rescrie contractele financiare care vor intampina dificultati odata cu disparitia ratei dobanzii Libor London Interbank Offered Rates) de la finele anului urmator.

Comisia Europeana adopta masuri pentru ca pietele de capital sa isi aduca contributia la redresarea Europei

Comisia Europeana a adoptat astazi, in cadrul strategiei sale generale de redresare in urma crizei provocate de coronavirus, un pachet privind redresarea pietelor de capital.

ştiri din Economie

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )