Libnet.ro
UNICEF

22:30

FMI, avertisment privind cresterea inflatiei din Romania! Recomandari urgente pentru autoritatile de la Bucuresti

B1 B1,
FMI, avertisment privind cresterea inflatiei din Romania! Recomandari urgente pentru autoritatile de la Bucuresti

Cresterea inflatiei pune pe ganduri economistii FMI care recomanda in acest context o continuare a politicii monetare restrictive se arata intr-un raport economic regional privind Europa, publicat. continuă pe B1

Business report: Avertisment de la BNR: 10 banci din Romania risca sa dispara; Topul pensiilor de serviciu din MAI: 11 oameni au luat peste 20.000 de lei brut in iulie; Comoara de la malul Marii Negre care ar putea imbogati Romania, dar autoritatile o la

Romania pierde inca o investitie importanta! Un urias grup german a renuntat la fabrica. Fast fashion pe romaneste. Sau despre marketingul hainelor de lux accesibile.

Pesta porcina africana a zguduit din temelii nu doar cresterea porcului, ci si industria de procesare din Romania, spune sefa Asociatiei Romane a Carnii

Pesta porcina africana a zguduit din temelii nu doar cresterea porcului din Romania, ci si industria de procesare, in conditiile in care in acest an doar 5% din productia nationala de carne de porc se foloseste in procesare, sustine directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii ARC), Dana Tanase, potrivit Agerpres.

Precizarile Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER pe tema informatiilor privind disparitia unor medicamente de pe piata

Avand in vedere recentele informatii publice de natura a crea panica in randul pacientilor cu privire la disparitia unor medicamente,Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER, n.

SUA informeaza oficial ONU privind retragerea lor din Acordul de la Paris

SUA au informat oficial ONU privind iesirea lor din Acordul de la Paris privind combaterea schimbarii climatice, decisa in 2017 de Donald Trump, a anuntat seful diplomatiei americane Mike Pompeo, relateaza AFP.

Asociatia Forestierilor din Romania si PEFC Romania au parafat un protocol de colaborare

Asociatia Forestierilor din Romania ASFOR) si PEFC Romania - Programul pentru Aprobarea Certificarii Forestiere au parafat un protocol de colaborare, prin care se va urmari promovarea Sistemului de Certificare Forestiera.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat. Studiul de fundamentare pentru construirea, in parteneriat public-privat, a primei banci de sange, plasma umana si celule stem din Romania, a fost adoptat in sedinta de Guvern de luni. in baza acestui studiu de fundamentare, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza va atribui contractul de parteneriat public-privat.

Libertatea: Un nou fals in lumea medicala - Seful Comisiei de Nefrologie din Romania a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii

Alexandru Checherita, seful Comisiei de Nefrologie din Romania, a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii, scrie Libertatea. in februarie 2016, Alexandru Checherita devenea profesor universitar la UMF Carol Davila, cu cel putin trei ani inainte sa fie legal posibil, iar astazi conduce Comisia de Nefrologie a Ministerului Sanatatii si pe cea a Colegiului Medicilor.

PRIMER reuneste 19 fabrici de medicamente din Romania

Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER a facut o serie de preci.

Daniel Daianu, avertisment privind Libra: Ar fractura in mod aproape iremediabil sistemul monetar

Pesedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, a atras atentia asupra pericolelor pe care le reprezinta Criptomoneda Libra din cauza riscului fracturarii iremediabile a sistemului monetar si a pierderii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )