Libnet.ro
UNICEF

19:30

Noi masuri pentru evitarea riscului de dezangajare a 2,15 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi masuri pentru evitarea riscului de dezangajare a 2,15 miliarde euro

Riscul dezangajarii fondurilor europene acordate tarii noastre se mentine si pentru anul in curs, din cauza intarzierii unor proiecte de infrastructura mare si a proiectelor de dezvoltare. Conform expunerii de motive a unei ordonante de urgenta aflata pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de astazi, peste 2,15 miliarde euro ar putea fi dezangajate de Comisia Europeana pentru anul in curs, daca Guvernul nu ia rapid masuri pentru absorbtia sumelor respective. Principalele probleme sunt la proiectele realizate pe Programul Operational Infrastructura Mare, unde riscul de dezangajare priveste suma de 778,17 milioane euro, si la proiectele realizate pe Programul Operational Regional, unde riscul de dezangajare priveste suma de 740,13 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Noi masuri de relaxare vin numai daca se inregistreaza un nivel previzionat al raspandirii coronavirusului. Organele de control sa fie mobilizate la maxim

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca noi masuri de relaxare a restrictiilor ce au fost impuse in contextul epidemiei de coronavirus vor fi adoptate de la 1 iulie doar daca raspandirea COVID-19.

Anglia reporneste motoarele economiei. Noi masuri de relaxare anuntate de catre Boris Johnson

Noi masuri de relaxare au fost anuntate in Anglia, care vor fi implementate incepand de luna viitoare, din data de 4 iulie. Saloanele de infrumusetare, hotelurile, restaurantele, puburile,.

Ministrul Nelu Tataru, anunt despre noi restrictii: O sa fim nevoiti sa aplicam noi masuri

De numarul cazurilor noi de imbolnavire ar putea depinde introducere unor noi masuri de restrictie. Media zilnica a noilor cazuri de coronavirus a fost, saptamana trecuta, de peste 300.

BURSELE LUMII Pietele se tem de noi masuri restrictive in economiile lumii

Bursele din Europa au oscilat intre castiguri si pierderi ieri, pe fondul temerilor legate de raspandirea coronavirusului, care va obliga din nou tarile sa impuna masuri restrictive ce vor afecta economia.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )