Libnet.ro
UNICEF

13:45

Spitalul regional din Craiova va fi construit cu bani europeni. Guvernul a semnat contractul de finantare. Cand va fi gata

Adevărul Adevărul,
Spitalul regional din Craiova va fi construit cu bani europeni. Guvernul a semnat contractul de finantare. Cand va fi gata

Spitalul regional de urgenta Craiova va fi construit cu bani europeni, dupa ce Guvernul a semnat joi contractul de finantare a acestui proiecta anuntat vicepremierul Raluca Turcan. Spitalul va avea peste 800 de paturi si ar putea fi gata peste opt ani. continuă pe Adevărul

Turcan: Guvernul a semnat contractul de finantare din bani europeni pentru construirea Spitalului Regional din Craiova

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat joi, intr-o postare pe Facebook, ca s-a semnat joi, la Ministerul Dezvoltarii, contractul de finantare din bani europeni pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta Craiova, proiect care se lasa asteptat de mai bine de opt ani.

Conditii mizere in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzi de peste 60.000 lei de la ANPC

Saltele patate, mizerie fara margini, smantana cu mucegai, pereti cu grasime, hote murdare cu grasime arsa este ceea ce au gasit inspectorii ANPC in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzile depasesc 60. 000 lei.

Batrani tinuti la subsol, in camere fara ferestre si in mizerie, intr-un azil ilegal din Craiova

Un numar de 22 de batrani, internati intr-un azil din Craiova, sunt tinuti in conditii insalubre. Angajatii DSP Dolj au descoperit, marti, ca azilul functiona ilegal, in 2018 activitatea acestuia fiind suspendata in urma unui control al reprezentantilor aceleiasi institutii.

Anuntul Ford pentru fabrica din Craiova: cand reincepe productia

La fel ca Dacia, si uzina Ford din Craiova a fost oprita in timpul crizei medicale. Acum, compania a anuntat planurile de revenire. Ford a anuntat ca va reporni productia din fabricile.

inca un medic infectat cu coronavirus a murit. Femeia avea 70 de ani si lucra la Spitalul Municipal din Brad (VIDEO)

Epidemia de coronavirus a mai facut o victima in randul cadrelor medicale din Romania. Este vorba despre un medic in varsta de 70 de ani, care lucra la Spitalul Municipal din Brad. Femeia suferea de diabet.

Contract de 2,85 miliarde de lei pentru Spitalul Regional de Urgenta Craiova. Cum ar trebui sa arate noul spital

Contractul de finantare din fonduri europene a Spitalului Regional de Urgenta Craiova a fost semnat joi. Valoarea totala a investitiei este de 2,85 miliarde de lei, iar spitalul regional ar trebui sa aiba o capacitate de 807 paturi si 19 sali de operatie.

Teste COVID, nefolosite si aruncate la gunoi. Cer ca cei din linia intai sa fie testati

Probe aruncate la gunoi la Spitalul Victor Babes din Craiova, acuza chiar primarul orasului. Aparatul nu este folosit la capacitatea maxima, desi suntem in plina pandemie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )