Libnet.ro
UNICEF

13:15

ASOCIATIA PENTRU RELATII CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA Doar 33% dintre investitori sunt multumiti de comunicarea companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASOCIATIA PENTRU RELATII CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA Doar 33% dintre investitori sunt multumiti de comunicarea companiilor

Numai unul din trei investitori individuali de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) considera ca nivelul de transparenta al companiilor si comunicarea acestora cu investitorii se situeaza la nivelul asteptarilor, reiese dintr-un studiu realizat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR). continuă pe Ziarul Bursa

Addiko Bank vrea sa se listeze la Bursa din Viena

Institutia de credit din Austria este concentrata pe pietele balcanice Addiko Bank din Austria, detinuta in majoritate de grupul de private equity Advent, are in plan sa se listeze anul acesta la Bursa din Viena, conform anuntului facut ieri de institutia creditoare.

Doi din trei investitori de pe bursa romaneasca, nemultumiti de comunicarea si transparenta companiilor listate

Noua din zece investitori pe piata de capital romaneasca ar recomanda inestitiile la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si altor persoane, reiese dintr-un studiu derulat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR). Totusi, doar unul din trei considera ca transparenta si comunicarea companiilor listate este la nivelul asteptarilor, ceea ce inseamna ca ceilalti doi nu sunt prea multumiti.

Doliu in presa din Romania. Fostul jurnalist sportiv Constantin Alexe a murit

Constantin Alexe s-a stins din viata! Asociatia Presei Sportive a transmis un ultim mesaj pentru omul din spatele jurnalistului de exceptie. Constantin Alexe a murit Constantin Alexe s-a nascut pe data de 2 noiembrie a anului 1934, in Ploiesti. Acesta a urmat cursurile Facultatii de Ziaristica si a Facultatii de Filosofie si Socilologie si s-a [] .

Lovitura pentru bugetarii din Romania. Documentul oficial care anunta inghetarea salariilor si concedieri

Ministerul Finantelor cere tuturor institutiilor de stat sa ia masuri pentru ca sumele propuse pentru trimestrul IV nu acopera plata integrala a salariilor pentru bugetari. Bugetarii au de suferit! Ce se intampla cu salariile si concediile acestora Documentul trimis mai multor institutii bugetare de catre Ministerul Finantelor arata ca acesta a a aprobat repartizarea pe [] .

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Noi motive de ingrijorare pentru soferii cu masinidiesel! BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC Tarile din Occident impun sau, dupa caz, intentioneaza sa.

IN SUMA DE 1,2 MILIARDE EURO: OMV va plati Gazprom pentru zacamintele de gaze din Siberia

Grupul energetic austriac OMV a anuntat vineri ca a acceptat sa plateasca societatii Gazprom suma de 905 milioane de euro 1,02 miliarde de dolari) pentru zacamintele de gaze din Siberia, un pas cheie pentru unul dintre proiectele lor majore.

Vedetele din Romania care au picat BAC-ul. Mai usor pe scena decat la scoala

Din pacate, unele vedete au ales scena, dincolo de orice alta diploma. Cine nu a luat examenul de Bacalaureat? Unii au incercat in repetate randuri sa fie admisi, dar norocul nu le-a suras. Ce vedete din Romania nu au luat BAC-ul? Cu toate ca s-au straduit sa impace si scoala si cantatul, unele vedete nu [] .

Un alt jurnalist din Romania, amenintat telefonic: iti rup capul daca nu te opresti!

Un alt jurnalist din Romania primeste amenintari. Dupa ce Emilia Sercan a primit amenintari cu moartea din partea unui ofiter de politie, in dosar fiind implicati si rectorul si prorectorul Academiei de.

O alta jurnalista din Romania, amenintata telefonic: iti rup capul daca nu te opresti!

Un alt jurnalist din Romania primeste amenintari. Dupa ce Emilia Sercan a primit amenintari cu moartea din partea unui ofiter de politie, in dosar fiind implicati si rectorul si prorectorul Academiei de.

Abia acum s-a aflat: EA este PRIMA vedeta din Romania care si-a pus silicoane! Toti au ramas masca... (FOTO)

Prima vedeta din Romania care si-a pus silicoane rupe tacerea! Nu e vorba de vreo diva pop ci, culmea, de o reprezentanta de frunte a muzicii populare! DOLIU iN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GASIT.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )