Libnet.ro
UNICEF

20:32

Bugete locale care nu mai au bani pentru plata cheltuielilor de functionare

Hotnews Hotnews,
 Bugete locale care nu mai au bani pentru plata cheltuielilor de functionare

Se pare ca situatia bugetara a unor primarii este deficitara. in aceasta situatie precara se afla si Primaria Orasului Siret, care nu poate onora la timp platile restante aferente unei emisiuni de obligatiuni pentru ca veniturile proprii si banii primiti de la bugetul de stat sunt insuficienti, reiese dintr-o informare publicata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Nu numai ca sunt insuficienti pentru plata acelor obligatiuni, dar nu are nici pentru cheltuieli de functionare sau cofinantari europene. continuă pe Hotnews

Unele primarii nu mai au bani pentru plata cheltuielilor de functionare

Se pare ca situatia bugetara a unor primarii este deficitara. in aceasta situatie precara se afla si Primaria Orasului Siret, care nu poate onora la timp platile restante aferente unei emisiuni de obligatiuni pentru ca veniturile proprii si banii primiti de la bugetul de stat sunt insuficienti, reiese dintr-o informare publicata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Nu numai ca sunt insuficienti pentru plata acelor obligatiuni, dar nu are nici pentru cheltuieli de functionare sau cofinantari europene.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii s-au revoltat si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat, astfel ca au iesit sa-si manifeste nemultumirile in strada, in numeroase orase din tara, cerand recalcularea pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor dupa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )