Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CONDITIILE UNOR VENITURI DIN DIVIDENDE DE 96 MILIOANE LEI SIF2 - profit in crestere cu 91%, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONDITIILE UNOR VENITURI DIN DIVIDENDE DE 96 MILIOANE LEI SIF2 - profit in crestere cu 91%, in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 102,63 milioane de lei, pentru primul semestru al acestui an, cu 91,3% peste cel inregistrat la finele lunii iunie 2018, in conditiile obtinerii unor venituri brute din dividende de 96,35 milioane de lei, cu 41,4% peste cele raportate pentru primele sase luni din 2018, reiese din raportul societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau, publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 58 de luni, la un randament mediu de 3,89% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Guvernul pune pana la urma la socoteala taxa bancara: 300 milioane lei in plus la buget

Guvernul a decis sa includa in bugetul de anul acesta incasari din taxa bancara pe lacomie, dupa cum a fost numita initial, desi sustinea ca scopul acesteia este de a scadea dobanzile la credite, ca un stimulent pentru harnicie, nu de a aduce venituri bugetare.

Numarul secretarilor si subsecretarilor de stat se va reduce la jumatate. Economiile aduse Bugetului ar fi de 7,1 milioane lei in anul 2019 si de 21,3 milioane lei la nivelul unui an bugetar (proiect)

Ministerele si Secretariatul General al Guvernului vor transmite Guvernului proiectele de acte normative prin care numarul total de posturi de secretar de stat, subsecretar de stat si de functii asimilate acestora la nivelul tuturor ministerelor si institutiilor din subordineacoordonarea Guvernului sau a ministerelor se va reduce cu 50%, se arata in proiectul de Ordonanta privind unele masuri fiscal-bugetare publicat aici de Finante.

Primele rezultate ale celor 150.000 de controale ANAF. Fiscul a dat amenzi de 2,2 milioane de lei

ANAF anunta ca a verificat, in primele patru zile ale unei ample campanii de controale, peste 600 de agenti economici din Bucuresti, actiune care s-a soldat cu amenzi totale de 2,2 milioane lei.

Start-Up Nation: Ministrul pentru Mediul de Afaceri pierde 243 milioane lei la rectificarea bugetara (proiect)

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, care gestioneaza programul Start-Up Nation, pierde 243 de milioane de lei din buget, potrivit proiectului de rectificare bugetara pe anul 2019, publicat marti de Ministerul Finantelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )