Libnet.ro
UNICEF

23:45

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI: Bittnet Systems - pierdere la nivel de grup de 5 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI: Bittnet Systems - pierdere la nivel de grup de 5 milioane de lei

Bittnet Systems BNET) a inregistrat o pierdere neta la nivel consolidat de 4,99 milioane de lei in primele sase luni ale acestui an, in comparatie cu un profit net de 0,4 milioane de lei in perioada similara a anului anterior, in conditiile unei pierderi din exploatare de 4,11 milioane de lei venita pe fondul cresterii tuturor categoriilor de cheltuieli in special cele ale Dendrio) intr-o dinamica mai avansata fata de venituri, reiese din raportul semestrial al emitentului, transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

EXECUTIA BUGETULUI GENERAL CONSOLIDAT: Deficit de 1,76% din PIB, dupa primele sapte luni ale anului

Executia bugetului general consolidat, conform datelor publicate pe site-ul Ministerul Finantelor Publice MFP), s-a incheiat pe primele sapte luni ale anului 2019 cu un deficit de 18,14 miliarde de lei, respectiv 1,76% din PIB, inregistrand o diminuare a acestuia cu 0,2 % din PIB fata de perioada 1.

Deficitul bugetar al Republicii Moldova in primele sapte luni a fost de peste 2 miliarde de lei

Veniturile la bugetul de stat au crescut cu 6,3% in primele sapte luni ale anului fata de aceeasi perioada a lui 2018, iar cheltuielile s-au majorat cu 15,4%. Astfel, deficitul bugetar inregistrat in perioada mentionata a fost de2 398,9milioane de lei, transmite IPN.

Deficit de 1,76% din PIB, dupa primele sapte luni din 2019

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele sapte luni ale anului 2019 cu un defic.

IN PRIMA JUMATATE A ACESTUI AN, Profitul inainte de impozitare al Vienna Insurance Group a crescut cu 10,5%

Elisabeth Stadler, CEO VIG: Suntem foarte increzatori ca ne vom atinge obiectivele pentru 2019 * in tara noastra, Vienna Insurance Group a obtinut un profit inainte de impozitare in valoare de 2,4 milioane de euro Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat, in primele sase luni ale anului curent, o crestere de aproximativ 6% a primelor, la 5,4 miliarde de euro si o majorare de 10,5% a profitului inainte de impozitare, la 257 milioane de euro, a transmis grupul, ieri, printr-un comunicat unde mai precizea-za ca rata combinata s-a situat la 96,4%, aproape de nivelul anului trecut.

Vienna Insurance Group, trece pe profit la 6 luni in 2019 insa subscrierile au scazut cu aproape 14%

Subscrierile companiilor de asigurari controlate de catre austriecii de la Vienna Insurance Group in Romania au scazut, la nivel cumulat, la 13,9%, la 234,9 milioane de euro, in primele sase luni ale anului, comparativ cu perioada similara din 2018. In.

IN PRIMELE 7 LUNI: Numarul firmelor cu capital strain a crescut cu 0,3%

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate a crescut, in primele sapte luni din 2019, cu 0,3%, comparativ cu perioada similara a anului anterior, la 3. 348 de unitati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Indicele ROBOR la sase luni a scazut la cel mai mic nivel din iunie 2018. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,05%. Indicele ROBOR la sase luni a coborat la 3,13%, cel mai scazut nivel.

Numarul radierilor de firme a crescut cu circa 53% in primele sapte luni din 2019

Numarul firmelor radiate a crescut in primele sapte luni din 2019 cu 52,87%, comparativ cu perioada .

ONRC: Numarul insolventelor scade cu aproape 29%, in primele sapte luni

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu aproape 29%, in primele sapte luni din 2019, comparativ cu perioada similara din anul anterior, la 3. 733 de insolvente, reiese din datele publicate marti pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Un virus mortal face ravagii in Asia! 42.000 de persoane infectate de la inceputul anului

Virusul Dengue a facut ravagii pe teritoriul Sri Lankai in primele opt luni ale acestui an, unde saizeci si doua de persoane au murit si alte 42. 000 au fost infectate, Pana pe 23 august, au fost raportate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )