Libnet.ro
UNICEF

10:45

Producatorii auto, nevoiti sa-si concedieze jumatate din angajati pana in 2030

Adevărul Adevărul,
Producatorii auto, nevoiti sa-si concedieze jumatate din angajati pana in 2030

Industria auto a investit miliarde de euro in cercetarea si dezvoltarea de automobile conectate, autonome, partajate si electrice Connected, Autonomous, Shared, Electric), dar castigurile generate de acestea au fost dezamagitoare, reiese din studiul PwC global Automotive trends 2019. continuă pe Adevărul

PENSIILE VOR FI TAIATE! SUTE DE MII DE ROMANI vor ajunge sa primeasca DOAR JUMATATE din BANI. ANUNTUL facut de Teodorovici!

Vesti proaste pentru mai multi pensionari din Romania! Unii dintre ei vor pierde jumatate din venitul lunar, conform unui nou poriect ajuns deja pe masa parlamentarilor. Acesta urmeaza sa fie supus la vot in cel.

Alegeri in Rusia: Lovitura pentru Putin. Partidul sau a pierdut aproape jumatate din mandatele detinute in consiliul local din Moscova- UPDATE

Partidul lui Vladimir Putin a suferit o lovitura semnificativa in alegerile locale de duminica, pierzand aproape jumatate din locurile pe care le detinea in consiliul local din Moscova, pierdere care vine dupa o vara de proteste masive care au vizat administratia de la Kremlin, scrie politico. eu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )