Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la trei luni a scazut din nou

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni a scazut din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a scazut joi pe piata interbancara cu 0,03 puncte procentuale, pana la 3,30% pe an, reiese di. continuă pe Antena3

Ratele la creditele in lei incep sa scada: Robor la trei luni a coborat la 3,30%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,30%, cel mai scazut nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a scazut

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,40%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,30%, de la 3,33%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,33%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,33%, de la 3,36%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,36%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,36% de la 3,40, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,40%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,40%, de la 3,47%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Robor la trei luni a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Ba.

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. ROBOR la trei luni scade semnificativ

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

Modernizarea Radioterapiei de la Spitalul de Urgenta trimite bolnavii de cancer de la Galati intr-un chinuitor pelerinaj de trei luni prin alte judete

Cel mai apropiat spital este cel de la Bacau, iar centre de radioterapie adecvate mai exista la Iasi, Cluj, Brasov si Bucuresti. Lucrarile de modernizare care presupun si aducerea unor echipamente de tratament de ultima generatie) vor fi gata in circa trei luni.

Noua Pretty Woman a lui Richard Gere! Actorul, din nou tata la 69 de ani!

Richard Gere va deveni din nou tata, de data aceasta chiar si la varsta inaintata de 69 de ani! Sotia lui, tanara Alejandra Silva, cu care s-a casatorit recent, va aduce pe lume un copil.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )