Libnet.ro
UNICEF

11:31

Romanii scot din buzunar miliarde de lei pentru cresterea salariilor bugetarilor si a pensiilor recalculate

Adevărul Adevărul,
Romanii scot din buzunar miliarde de lei pentru cresterea salariilor bugetarilor si a pensiilor recalculate

Impactul bugetar al cresterii salariului minim pe economie incepand cu 1 ianuarie 2019 si a celor peste 100. 000 de pensii recalculate va fi urias, dupa cum reiese din afirmatiile facute recent de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si a proiectului de lege privind majorarea salariului minim pe economie. continuă pe Adevărul

Deficit bugetar de 14,6 miliarde lei

Executia bugetului general consolidat pe primele opt luni ale anului 2018 s-a incheiat cu un deficit de 14,6 miliarde lei, respectiv 1,54% din PIB, mai mult decat dublu fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 6,5 miliarde lei 0,78% din PIB), conform datelor publicate astazi de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Deficitul bugetului general consolidat a fost de 14,6 miliarde de lei in primele opt luni

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele opt luni cu un deficit de 14,6 miliarde lei, 1,54% din Produsul Intern Brut PIB), de peste doua ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate vineri pe site-ul Ministerului Finantelor.

in Romania, bolnavii de lepra mor de foame! Statul da 11 lei pentru trei mese

In Romania, exista un singurspital specializat pentru bolnavii de lepra din tara. Angajatii fac apel oameni si le cer sa doneze alimente pentru a-i ajuta pe suferinzi. Statul roman aloca doar 11 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )