Libnet.ro
UNICEF

09:15

Citu: La rectificarea bugetara alocam bani pentru unele masuri de relansare a economiei. Avem bani care nu au fost cheltuiti

Adevărul Adevărul,
Citu: La rectificarea bugetara alocam bani pentru unele masuri de relansare a economiei. Avem bani care nu au fost cheltuiti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca, la rectificarea bugetara vor fi alocati bani necesari implementarii unora dintre masurile cuprinse in planul de relansare a economiei si ca sunt sume care au fost alocate in trecut pentru cheltuieli, dar nu au fost folosite. continuă pe Adevărul

Ministerul Transporturilor va avea o suma record la rectificarea bugetara

Guvernul pregateste pentru partea a doua a anului un program de investitii, iar Ministerul Transport.

Florin Citu a gasit bani pentru cresterea pensiilor. Cat vor primi in plus persoanele varstnice

Ministrul Citu a gasit bani pentru majorarea pensiilor de la 1 septembrie, insa numai cu 10% spune ministrul Citu care adauga ca numai asa pot ramane bani pentru cresterea alocatiilor, dar si pentru investitii.

Guvernul discuta un proiect de reducere cu 13 ani a varstei de pensionare pentru unele categorii

Guvernul se reuneste astazi in sedinta, pe ordinea de zi figurand, intre altele, un proiect de ordonanta de urgenta referitor la reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii de persoane.

Sedinta de guvern; pe ordinea de zi - si un proiect de OUG privind reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta, pe ordinea de zi figurand, intre altele, un proiect de ordonanta de urgenta referitor la reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii de persoane, scrie Agerpres. Astfel, pe agenda sedintei Executivului se afla un proiect de ordonanta de urgenta de completare a Legii nr. 2632010 privind sistemul unitar de pensii publice care prevede reducerea varstei standard de pensionare cu 13 ani pentru persoanele care au desfasurat activitati in domenii de risc maxim, cum ar fi activitati legate de substante explozive, pirotehnice, munitii, pentru un stagiu de cotizare de cel putin 25 de ani realizat in aceste activitati.

Despagubirile pentru seceta vor fi aprobate la rectificarea bugetara

Fermierii vor fi despagubiti pentru pierderile cauzate de seceta din acest an, inainte de campania din toamna, iar valoarea despagubirilor ar urma sa fie stabilita dupa finalizarea evaluarilor, a declarat, ieri, Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Cardul de sanatate devine obligatoriu de miercuri pentru unele servicii medicale

Din 1 iulie, cardul de sanatate devine obligatoriu pentru spitalizarea de zi sau continua, pentru investigatii paraclinice, precum RMN-ul sau ecografia, si pentru eliberarea medicamentelor de la farmacie, noteaza Mediafax. Pentru serviciile de urgenta, asa cum s-a intamplat si pana acum, nu este nevoie de card de sanatate. La medicul de familie si la policlinica, romanii vor avea nevoie de card de sanatate abia din 30 septembrie, iar pana atunci acestia pot oferi in continuare consultatii de la distanta.

Kamara are mare nevoie de bani pentru operatiile fiului sau: Implica niste riscuri

Baietelullui Kamara, Leon, se confrunta cu mari probleme de sanatate. Desi a trecut prin foarte multe interventii chirurgicale, problemele pentru Leon nu s-au incheiat, a marturisit artistul, conform.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2714 seconds )