Libnet.ro
UNICEF

12:45

Programul de relansare economica: Lista celor 3.000 km de autostrazi si drumuri expres

Adevărul Adevărul,
Programul de relansare economica: Lista celor 3.000 km de autostrazi si drumuri expres

Programul de relansare economica anuntat de Guvern prevede si investitii pe termen lung in infrastructura rutiera, respectiv constructia a 3. 000 de kilometri de autostrada si drumuri expres. continuă pe Adevărul

Cat estimeaza Guvernul, in Programul de relansare economica, costul unui kilometru pentru autostrada care leaga Muntenia de Moldova

Nu mai putin de 430 de kilometri din cei peste 3. 000 anuntati de Guvern in cadrul Programului de relansare economica ar urma sa se construiasca de la Ploiesti pana la Vama Siret.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica elaborat de Guvern copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Acuzatii grave: Lista masurilor de relansare economica propuse de PNL, dar copiate de la PSD

Senatorul PSD Radu Oprea a anuntat, miercuri, lista masurilor de relansare economica propuse de partidul de guvernamant, dar copiate de la PSD. Si presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca ideile sunt plagiate de la PSD.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

Planul de relansare economica. Masuri pentru angajati: Va fi introdus programul de munca flexibila Kurzarbeit

Planul de relansare economica prevede masuri pentru angajatii afectati de criza si sprijin pentru angajatorii lor, precum introducerea programului de munca flexibila Kurzarbeit, pe model german.

Specialistii au identificat cateva probleme ale Programului de relansare economica al Guvernului

And Programul de relansare economica al Guvernului este vazut de multi analisti drept un program electoral, cu multe proiecte despre care se vorbeste de 30 de ani si care ar trebui incepute, la un moment dat. Nu e rau, dar macar sa inceapa lucrurile, potrivit HotNews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )