Libnet.ro
UNICEF

15:01

7 puncte ale planului de relansare economica al PNL care merita re-discutate, in opinia Confederatia Patronala Concordia

Hotnews Hotnews,
 7 puncte ale planului de relansare economica al PNL care merita re-discutate, in opinia Confederatia Patronala Concordia

Se vorbeste despre transformarea digitala a Romaniei, dar trebuie spus raspicat: avem nevoie de legislatie care sa permita utilizarea semnaturii electronice avansate blocata de ani de zile la nivelul Parlamentului) si de un sistem simplu de identitate digitala pentru cetateni, care sa poate fi furnizat inclusiv de catre mediul privat, se arata intr-o scrisoare adresata vineri Guvernului de confederatia patronala Concordia. Sunt planificate investitii masive in sectorul energetic, in dezvoltarea si extinderea retelelor de gaz sau a produselor ce au ca materie prima gazul natural, dar nu este deloc clar din document cum vor fi deblocate investitiile in exploatarea offshore din Marea Neagra astfel incat sa fie asigurate si cantitati corespunzatoare de gaze naturale din productia nationala, se mai spune in document. continuă pe Hotnews

Critici dure la adresa planului de relansare economica

Planul de relansare economica al Guvernului include subventii, idei vechi si un pic de populism, a afirmat, ieri, pe pagina oficiala de Facebook, deputatul Dan Barna, presedinte al Uniunii Salvati Romania USR).

Marius Budai a criticat planul de relansare economica al Guvernului

Marius Budai, ministrul Muncii in perioada Guvernului Dancila, a reactionat dur in timpul evenimentului de lansare a Planului de Relansare Economica a Romaniei si a criticat atat Guvernul lui Orban, cat si pe presedintele Klaus Iohannis.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

Ciolacu: Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Marcel Ciolacu afirma ca Guvernul PNL preia in Planul National de Relansare Economica, pe care urmeaza sa il prezinte miercuri, masuri incluse in programul de guvernare al PSD.

Marcel Ciolacu, dupa relansare economica a PNL: Nasol moment, faina coliva!

Marcel Ciolacu a declarat ca programul de relansare economica prezentat de PNL si Klaus Iohannis este doar un lung sir de discursuri triste, iar la final transmite celebra vorba: nasol moment, faina coliva.

Specialistii au identificat cateva probleme ale Programului de relansare economica al Guvernului

And Programul de relansare economica al Guvernului este vazut de multi analisti drept un program electoral, cu multe proiecte despre care se vorbeste de 30 de ani si care ar trebui incepute, la un moment dat. Nu e rau, dar macar sa inceapa lucrurile, potrivit HotNews. ro.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

Presedintele Klaus Iohannis, la prezentarea planului national de investitii si relansare economica: Modelul economic al PSD, bazat exclusiv pe consum si fara viziune, a neglijat total asteptarile romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat miercuri, alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri din Guvernul PNL, planul national de investitii si relansare economica, intitulat generic Recladim.

Presedintele Klaus Iohannis, la prezentarea planului national de investitii si relansare economica: Modelul economic al PSD, bazat exclusiv pe consum si fara viziune, a neglijat total asteptarile romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat miercuri, alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri din Guvernul PNL, planul national de investitii si relansare economica, intitulat generic Recladim.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )