Libnet.ro
UNICEF

14:45

Citu: Sanse de 90% ca mall-urile sa se deschida la 15 iunie

Adevărul Adevărul,
Citu: Sanse de 90% ca mall-urile sa se deschida la 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Cred ca 90% mall-urile se vor redeschide de pe 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca sunt sanse foarte mari ca mall-uri sa se redeschida de pe data de 15 iunie, daca situatia generata de infectia cu coronavirus nu se va inrautati.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca autoritatile vor lua o decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. Hotararea va avea la baza evaluarile facute de.

Redeschiderea mall-urilor. Orban: Decizia va fi luata cu 3-4 zile inainte de 15 iunie

O decizie in privinta redeschiderii mall-urilor va fi luata de autoritati cu 3-4 zile inainte de 15 iunie si se va fundamenta pe evaluarea medicilor, afirma premierul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

Ministrul Florin Citu: Cred ca 90 la suta se vor deschide mall-urile din 15 iunie

De la data de 15 iunie, exista o probabilitate de 90 la suta ca mall-urile din Romania sa fie redesc.

MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea.

CORONAVIRUS |Ministrul Internelor, Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare. Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat sambata, ca din 15 iunie, autoritatile vor adopta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19, iar noua etapa a relaxarii va veni.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare

Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca totul se va decide in functie de analiza statistica epidemiologica.

Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta, avand in vedere si evolutia, focarele noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca este posibil ca starea de alerta sa ramana in vigoare si dupa 15 iunie, tinand cont de evolutia epidemiei dupa relaxarea masurilor restrictive privind prevenirea raspandirii coronaviursului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )