Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guvernul anunta noi masuri de relaxare. Nu scapam de carantina sau izolare la intrarea in tara VIDEO

Adevărul Adevărul,
Guvernul anunta noi masuri de relaxare. Nu scapam de carantina sau izolare la intrarea in tara VIDEO

Seful Cancelariei premierului Ionel Danca anunta noi masuri de relaxare valabile de la 15 iunie, referioare la calatorii, evenimentele private, reluarea activitatii mall-urilor. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat in aceasta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare: Cetatenii care se vor intoarce din anumite tari nu mai intra in izolare la domiciliu

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat, in aceasta seara, noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Coronavirus. Boris Johnson anunta noi masuri prudente de relaxare a restrictiilor

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat miercuri o serie de noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul combaterii pandemiei declansata de noul coronavirus, Covid-19, informeaza.

Guvernul a anuntat noi masuri de relaxare de la 15 iunie

Noi masuri de relaxare au fost decise de la 15 iunie. Ludovic Orban a anuntat acest lucru joi seara, dupa o sedinta de guvern. Printre acestea se numara redeschiderea Loteriei, a caselor de pariuri si jocuri de noroc, daca acestea prezinta un risc epidemiologic scazut, citeaza Digi24. ro.

Iohannis: Suntem de parere ca se impune prelungirea starii de alerta Din 15 iunie, posibile noi masuri de relaxare. Va fi posibila redeschiderea mall-urilor, after-school-urilor, gradinitelor si creselor private

Starea de alerta ar trebui prelungita si dupa 15 iunie, data de la care insa vor fi posibile noi masuri de relaxare, intre care redeschiderea mall-urilor, fara restaurante si locuri de joaca, si a after-school-urilor, creselor si gradinitelor private, a anuntat marti presedintele Klaus Iohannis. Prelungirea starii de alerta trebuie votata de Parlament, iar PSD, ALDE si Pro Romania au anuntat ca vor vota impotriva. in aceste conditii, seful statului a facut un apel catre parlamentari sa fie responsabili, spunand ca numai astfel autoritatile vor putea controla extinderea epidemiei de coronavirus.

Noile masuri de relaxare, anuntate de Orban: Se deschid mall-urile, afterschool-urile si casele de pariuri. Fara izolare la domiciliu la intoarcerea din anumite tari

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi noile masuri de relaxare valabile de la 15 iunie, printre care redeschiderea mall-urilor, afterschool-urilor, caselor de pariuri si a piscinelor exterioare. Romanii care se vor intoarce din anumite tari nu vor mai fi obligati sa intre in izolare la domiciliu. Vor fi permise grupuri de sase persoane, fata de trei, in prezent.

Klaus Iohannis, noi masuri de relaxare: Mall-urile redeschise si liber la evenimentele private

Klaus Iohannis a anuntat noul set de masuri de relaxare. Presedintele sustine ca mall-urile se redeschid de pe data de 15 iunie, fara restaurante si locurile de joaca.

Guvernul, noi masuri de relaxare a restrictiilor, de pe 15 iunie VIDEO

Care sunt conditiile pentru cei care calatoresc in afara tarii, pentru redeschiderea mall-urilor, a .

Germania renunta la masca: Noi masuri de relaxare anuntate in plina pandemie

Daca in Romania, oameni precum Raed Arafat insista pentru mentinerea starii de alerta, in schimb, in Germania continua relaxarile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )