Libnet.ro
UNICEF

08:45

Banca Nationala plateste 2,3 milioane de euro pentru renovarea conacului care a apartinut lui Mihail Oromolu, fost guvernator din perioada interbelica

Adevărul Adevărul,
Banca Nationala plateste 2,3 milioane de euro pentru renovarea conacului care a apartinut lui Mihail Oromolu, fost guvernator din perioada interbelica

Banca Nationala a Romaniei BNR) vrea sa renoveze un conac din comuna Pausesti-Maglasi, judetul Valcea, care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernator al bancii centrale in perioada interbelica, si estimeaza ca va plati pentru acest proiect pana la 10,2 milioane de lei 2,3 milioane de euro), inclusiv TVA. continuă pe Adevărul

BNR plateste 2,3 milioane euro pentru renovarea conacului unui fost guvernator din perioada interbelica

BNR vrea sa renoveze un conac din comuna Pausesti-Maglasi, judetul Valcea, care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernator al bancii centrale in perioada interbelica, si estimeaza ca va plati pentru acest proiect pana la 10,2 milioane lei 2,3 milioane euro), inclusiv TVA, transmite Mediafax.

Peste 10 milioane euro pentru 4 proiecte majore de infrastructura de transport

Comisia Europeana va cofinan and ta, in programul TEN-T, 4 proiecte de infrastructura de transport ce urmeaza a fi puse in practica integral sau par and tial in tara noastra, valoarea maxima a eventualului sprijin acordat fiind de peste 10 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

BCR: Cresterea provizioanelor pentru curatarea bilantului a dus la pierderi de 62 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a trecut in al doilea trimestru pe pierdere, inregistrand la sase luni un rezultat negativ de 276 milioane lei 61,9 milioane euro), pe fondul provizionarii in urcare cu 29,5%, la 1,3 miliarde lei 292,6 milioane euro), generata de curatarea portofoliului de neperformante, potrivit raportului cu rezultatele finaciare BCR din primul semestru.

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare depaseste 4,23 milioane de euro

Joi au loc noi extrageri ale Loteriei Romane. Reportul la categoria I a jocului Loto 6/49 se cifreaza la peste 18,6 milioane lei peste 4,23 milioane euro) pentru tragerea de joi, iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1,6 milioane lei peste 364. 000 euro).

OTP cumpara Millennium Bank pentru 39 milioane euro

OTP Bank Romania a semnat, ieri, contractul de achizitie al Millennium Bank Romania, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 milioane euro.

Erste Group a inregistrat pierderi de 929,7 milioane euro

Grupul bancar Erste a inregistrat in primul semestru al acestui an pierderi de 929,7 milioane euro, insa in ciuda acestui aspect reprezentantii grupului informeaza ca indicele de capital si calitatea portofoliului de credite s-au imbunatatit, potrivit raportului cu rezultatele financiare din primul semestru.

Generali a rezervat 100.000 euro pentru inundatiile din ultima saptamana

Societatea de asigurari Generali Romania a constituit o rezerva de dauna de peste 100. 000 euro, pentru 44 de notificari de daune produse locuintelor de recentele ploi si inundatii din ultima saptamana, cele mai grav afectate judete sunt Arges, Valcea.

Rezervele BNR, scadere de 328 milioane de euro in iulie

La 31 iulie 2014, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 30,9 miliarde de euro, fata de 31,23 miliarde euro la 30 iunie 2014, diferenta datorandu-se intrarii in vigoare a reducerii ratei rezervei minime obligatorii la valuta acestea scazand de la 18% la 16 %), platii de rate si dobanzi in contul datoriei publice in valuta si platilor din contul Comisiei Europene. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone. In conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a situat la 3,224 miliarde euro.

Cea mai mare banca, BCR, a avut in prima jumatate a anului pierderi de aproape 62 milioane de euro

Banca Comerciala Romana a inregistrat pierderi de 276,6 milioane lei 61,9 milioane euro), in primul semestru din 2014, pe fondul unei provizionari sustinute, asociata operatiunii de curatare a bilantului, informeaza, joi, BCR, citata de Agerpres. Banca are o tinta de reducere cu 25% a soldului de credite neperformante, pana la finele anului 2014, iar in luna iulie a fost finalizata vanzarea unui portofoliu de credite neperformante in valoare de un miliard de lei.

Peste 4,3 MILIOANE EURO puse in joc la extragerea Loto 6/49

Un roman ar putea deveni astazi mult mai bogat. Peste 4,3 milioane de euro sunt puse in joc la tragerea LOTO 6 din 49. Pentru Joker, reportul este unul istoric: 3. 1 miloane de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )