Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitie BNR: renovarea conacului fostului guvernator al bancii, Mihail Oromolu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitie BNR: renovarea conacului fostului guvernator al bancii, Mihail Oromolu

Banca Nationala Romana vrea sa renoveze conacul care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernatorul bancii centrale din perioada interbelica. Conacul a fost preluat de BNR de la Finantele Publice Valcea. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Nationala plateste 2,3 milioane de euro pentru renovarea conacului care a apartinut lui Mihail Oromolu, fost guvernator din perioada interbelica

Banca Nationala a Romaniei BNR) vrea sa renoveze un conac din comuna Pausesti-Maglasi, judetul Valcea, care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernator al bancii centrale in perioada interbelica, si estimeaza ca va plati pentru acest proiect pana la 10,2 milioane de lei 2,3 milioane de euro), inclusiv TVA.

BNR plateste 2,3 milioane euro pentru renovarea conacului unui fost guvernator din perioada interbelica

BNR vrea sa renoveze un conac din comuna Pausesti-Maglasi, judetul Valcea, care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernator al bancii centrale in perioada interbelica, si estimeaza ca va plati pentru acest proiect pana la 10,2 milioane lei 2,3 milioane euro), inclusiv TVA, transmite Mediafax.

Mandat de arestare pe numele fostului presedinte al Georgie, Mihail Saakasvili

Tribunalul municipal din Tbilisi a aprobat mandatul de arest emis pe numele fostului presedinte georgian Mihail Saakasvili. Instanta a dispus aceeasi masura in cazul fostului ministru al justitiei din Georgia Zurab Adeisvili si pentru fostul ministru georgian al apararii David Kezerasvili.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )