Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis isi reinnoieste casa si masina. Lider PMP: Renovarea Vilei Lac 3 a costat statul roman 1,2 milioane de euro

B1 B1,
Klaus Iohannis isi reinnoieste casa si masina. Lider PMP: Renovarea Vilei Lac 3 a costat statul roman 1,2 milioane de euro

Gelu Visan, unul dintre liderii PMP, l-a atacat dur pe seful statului, dezvaluind ca renovarea Vilei Lac 3 a costat statul roman 1,2 milioane de euro. Vila in care va locui Iohannis ar urma sa aiba dupa. continuă pe B1

Lider PMP: Iohannis pagubeste statul cu 1,2 milioane de euro

Liderul PMP, Gelu Visan, a declarat, luni, la B1 Tv, ca prin renovarea Vilei Lacul 1, presedintele Klaus Iohannis pagubeste statul cu 1,2 milioane de euro.

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Presedintele isi petrece ziua de nastere la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis implineste, sambata, 56 de ani si isi petrece ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol, informeaza Mediafax. Pe litoral se afla si liderii PNL, care i-au transmis sefului statului La multi ani.

Aniversarea presedintelui: cum isi petrece Klaus Iohannis ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste, sambata, 56 de ani si isi petrece ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol, pe litoral aflandu-se si liderii PNL, care i-au transmis sefului statului La multi ani, transmite corespondentul.

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Prima sarbatorire a zilei de nastere ca presedinte al Romaniei, la Neptun, alaturi de liberali

Nascut la 13 iunie 1959, Klaus Werner Iohannis isi serbeaza sambata ziua de nastere, pentru prima data din postura de presedinte al Romaniei. Pentru aceasta zi aniversara, Iohannis a ales statiunea Neptun, unde isi petrece weekendul impreuna cu sotia sa Carmen.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 55 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere.

Victor Ponta pentruL'Express: Sunt dezamagit de Klaus Iohannis, a tinut partea PNL. Opozitia a folosit procuroriipentru scopuri politice. Daca voi fi condamnat voi demisiona

Victor Ponta a declarat vineri publicatiei L'Express, cu cateva ore inainte de respingerea motiunii de cenzura, ca este dezamagit ca presedintele Klaus Iohannis a tinut partea PNL si ca opozitia foloseste procurorii in scopuri politice. Premierul a spus si ca isi va da demisia imediat daca va fi condamnat de justitie.

Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, stia ca Victor Ponta va merge la Baku, dar nu l-a informat si pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache stia ca premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, dar nu l-a informat pe Klaus Iohannis. Faptul ca.

Klaus Iohannis in Croatia: Lupta anticoruptie se desfasoara din plin, suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen, el mentionand totodata ca suntem intr-o faza fierbinte, de care vom trece cu bine si aratand, referitor la cazul premierului, ca speta este trista, potrivit Mediafax. Klaus Iohannis a sustinut, la Zagreb, o conferinta de presa comuna cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, dupa convorbirile avute cu aceasta. Cei doi sefi de stat au fost intrebati, in contextul in care ambele tari sunt membre ale UE si doresc sa acceada in spatiul Schengen, daca lupta impotriva coruptiei afecteaza acest efort al celor doua tari.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )