Libnet.ro
UNICEF

16:30

Financial report Economia mondiala primeste cea mai mare lovitura de la Marea Depresiune. Finantele Frantei se degradeaza rapid, iar ce va fi dupa iesirea din izolare ramane in ceata. Bulgarii obliga marile lanturi de magazine sa vanda produse locale

Hotnews Hotnews,
 Financial report Economia mondiala primeste cea mai mare lovitura de la Marea Depresiune. Finantele Frantei se degradeaza rapid, iar ce va fi dupa iesirea din izolare ramane in ceata. Bulgarii obliga marile lanturi de magazine sa vanda produse locale

Financial Times: Economia mondiala va primi cea mai mare lovitura de la Marea Depresiune incoace. Contractia globala din acest an va fi atat de puternica incat doar o mana de oameni din intreaga lume vor fi experimentat un eveniment similar in viata lor. * Les Echos: Cea mai urata recesiune. Conturile publice se degradeaza in viteza iar ce va fi dupa iesirea din izolare ramane in ceata. * Duma: Guvernul de la Sofia obliga marile lanturi de magazine sa vanda produse bulgaresti. * Presa lumii pe scurt. continuă pe Hotnews

Cluj-Napoca: Cea mai mare Sala Polivalenta din tara va deveni centru de suport medical

Autoritatile din Cluj-Napoca pregatesc scenariul transformarii BT Arena, cea mai mare arena sportiva din tara pana la 10. 000 locuri), in centru de suport medical pentru bolnavii afectati de Covid-19.

Anunt deosebit pentru romanii cu cont bancar: cea mai mare banca a anuntat ce le pregateste celor cu rate

Zeci de mii de romani se confrunta acum cu o dilema: isi amana sau nu ratele? Cea mai mare banca din Romania sustine ca lucreaza la un instrument care sa-i ajute in aceasta perioada.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

SUPLIMENTUL AUTO KORAY KUVVET, FORD TRUCKS: Romania este cea mai mare piata de export in Europa pentru Ford Trucks

Vanzarile Ford Trucks Romania au crescut cu 42,8%, in 2019 * Ford Trucks si-a mentinut pozitia de lider de piata in segmentul de Vehicule pentru constructii si in zona de Vehicule municipale Reporter: Cum arata industria camioanelor din tara noastra si care este potentialul de crestere? Stefano Albarosa: Anul 2019 a fost unul dificil pentru piata, semnalandu-se o coborare importanta a vanzarilor de vehicule comerciale.

Gaura neobisnuit de mare in stratul de ozon: este de trei ori mai mare decat Groenlanda

Oamenii de stiinta au detectat ceea ce ar putea fi cea mai mare gaura din stratul de ozon inregistrata vreodata deasupra Polului Nord. Gaura are dimensiuni impresionante: este de aproximativ.

Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbalul din Olanda

Impresarul Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbal in Olanda, conform unui sondaj organizat de publicatia Voetbal International in randul jucatorilor, antrenrilor si conducatorilor.

FRAGMENT Creionul de tamplarie, cea mai recenta carte a lui Mircea Cartarescu

Incepand de joi, pe site-ul librariei Humanitas, poate fi comandata cea mai recenta carte a scriitorului Mircea Cartarescu, Creionul de tamplarie. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din carte.

VIDEO Cea mai ascultata piesa din ultimul deceniu - Cum arata top 10

Piesa Happy, a lui Pharrell Williams, este cea mai ascultata in ultimul deceniu, potrivit rezultatelor unui top realizat de BBC Radio 2, iar podiumul este completat de Rolling in the Deep, a lui Adele, si Moves Like Jagger, a lui Maroon 5 si Christina Aguilera.

Premiera noului sezon din La Casa de Papel, cea mai vizionata din lume

Seria originalaspaniola Netflix, Casa de Papela inregistrat cea mai vizonata premiera din lumea a unui serial,potrivit unui raport realizat deParrot Analytics firma de consultanta specializata in cererea de continut si difuzare de televiziune globala), scrie Virgin Radio.

De unde a venit cea mai ucigatoare pandemie care a lovit Europa si care a ucis peste 20 de milioane de oameni

Cea mai devastatoare epidemie care a lovit Europa de-a lungul istoriei a fost, cel mai probabil, cea de ciuma. A lovit Europa in secolul al XV-lea si a dus la moartea a peste 20 de milioane de oameni, adica o treime din populatia batranului continent. Originile ciumei au fost identificate in Asia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )