Libnet.ro
UNICEF

19:32

Bancile - mult mai bine pregatite pentru criza decat acum 13 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile - mult mai bine pregatite pentru criza decat acum 13 ani

Interviu cu Bogdan Neacsu, Director General si Presedintele Comitetului de Directie al CEC Bank) Reporter: Cu ce sentiment infrunta sistemul bancar pandemia de Covid-19? Bogdan Neacsu: in mod cert, 2020 va ramane in istorie ca anul pandemiei, un an in care, la nivel global au fost adoptate masuri fara precedent pentru a limita raspandirea noului coronavirus, inclusiv restrictii care au afectat intregi sectoare economice. continuă pe Ziarul Bursa

Unde se castiga cel mai bine in Romania? Clasamentul de care trebuie sa afle angajatii

Distributia veniturilor angajatilor romani nu este uniforma la nivelul tarii, fiind judete in care salariile sunt mult mai mari decat in alte regiuni ale tarii. Daca iti cauti un.

FOST OFICIAL AMERICAN: Au fost raportate mult mai multe OZN-uri decat se stie

Pilotii militari americani si satelitii au raportat mult mai multe OZN-uri decat stie lumea, a spus John Ratcliffe, fostul sef al Departamentului pentru Informatii din timpul administratiei Trump, potrivit The Guardian.

Cum afli marimea inelului de logodna. Cele mai utile sfaturi pentru toti barbatii indragostiti

Daca te-ai hotarat sa faci marele pas sau pur si simplu vrei sa ii faci persoanei dragi un inel cadou, insa nu ai habar de dimensiunea exacta, ei bine, acest articol te va ajuta sa o afli. Cum afli marimea inelului de logodna Daca dimensiunea degetului iti face probleme in alegerea unui inel, ei bine, .

STELIAN ION, DUPA RESPINGEREA MODIFICARILOR LA CODURILE PENALE: Dupa mai bine de doi ani, produsul unei comisii odioase ajunge la gunoi

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a afirmat, marti, dupa ce Camera Deputatilor a respins modificarile la codurile penale, in calitate de for decizional, ca, astfel, dupa mai bine de doi ani, produsul unei comisii odioase, care n-ar fi trebuit sa existe niciodata, .

Fructul care te slabeste fara sa-ti dai seama. Vei avea o stare mult mai buna dupa ce-l consumi

Inafara de fructele de padure, care sunt bogate in antioxihanti, exista un fruct care te ajuta sa slabesti in timp record. Este foarte sanatos si face parte din familia citricelor. Vei avea o stare mult mai buna dupa ce-l consumi. Despre ce fruct dulce este vorba. Fructul care te slabeste fara sa-ti dai seama Simti .

ALINA GORGHIU: Proiectul de abrogare a pensionarii anticipate a magistratilor, bine-venit pentru sistem

Proiectul prin care se abroga pensionarea anticipata a magistratilor, o greseala facuta in legislatura trecuta, este bine-venit pentru sistem, a declarat, luni, vicepresedintele liberal al Senatului Alina Gorghiu.

Cozonac de post cu rahat, cea mai delicioasa reteta pentru cei care tin Postul Pastelui VIDEO

Pentru cei care tin postul Pastelui, cel mai aspru din an, exista si varianta prepararii unui delicios cozonac de post cu rahat. Modul de preparare e acelasi ca la cozonacul clasic, este gustos si aratos. Ingrediente cozonac de post cu rahat 1250 grame de faina alba de grau 150 grame de zahar zeama si coaja .

Cel mai mare spital pentru copii din Romania are o singura ambulanta, veche din 2007, care de multe ori se strica Cat au donat romanii pentru a fi cumparata o ambulanta noua

Cel mai mare spital pentru copii din Romania, Spitalul de Urgenta Grigore Alexandrescu, are o singura ambulanta, veche din 2007, care de multe ori se strica. intr-o saptamana, 4. 578 de oameni au donat 36. 174 de euro pentru a cumpara o ambulanta dotata special pentru pediatrie. Costul unei astfel de masini este de aproximativ 77. 300 de euro.

Sistemul prin care dronele colaboreaza ca sa ridice greutati mult mai mari decat pot ridica individual

S-a tot vorbit despre noi metode de livrare a pachetelor in viitor, cand tot mai multi oameni comanda de la servicii online precum Amazon. Amazon a vorbit despre utilizarea dronelor pentru.

Amenzi de peste 1,77 milioane de lei, in urma actiunilor pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. Au fost aplicate mai bine de 7.200 de sanctiuni contraventionale

Oamenii legii au aplicat, in ultimele 24 de ore, 7. 238 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1. 095 de lei, in urma actiunilor pentru limitarea raspandirii de SARS-CoV-2, arata datele.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )