Libnet.ro
UNICEF

10:45

Este rusinos ca Romania a devenit importator net de energie pentru al doilea an consecutiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este rusinos ca Romania a devenit importator net de energie pentru al doilea an consecutiv

Interviu cu domnul Corneliu Bodea, presedintele Centrului Roman al Energiei) * Avem un sistem energetic national invechit * Fereastra de oportunitate pentru gazele din Marea Neagra este ingusta; avem nevoie de un cadru legislativ coerent, corect si transparent care sa incurajeze investitiile Reporter: Ce reprezinta Green Deal-ul european pentru economia Romaniei?. continuă pe Ziarul Bursa

Business report Faptele din Dosarul AstraZeneca si problema de moment a popoarelor europene. Afacerea Insigna! Soros, acuzat ca a finantat protestele din Myanmar. Britanicii adapteaza cosul de consum al inflatiei la realitate

Faptele din Dosarul AstraZeneca si problema de moment a popoarelor europene * Britanicii adapteaza cosul de consum al inflatiei la realitate * Afacerea Insigna! Cum s-au topit 3 milioane de lei, din banii publici, in 4 ani * Soros, acuzat ca a finantat protestele din Myanmar * Interdictia de debransare a clientilor de la utilitati ar putea fi modificata * Este rusinos ca Romania a devenit importator net de energie pentru al doilea an consecutiv * Greseala de redactare in dosarul Mita pentru permis: examinatorii auto s-au intors la munca * Fermierii se simt tradati: Unde este programul Legume in spatii protejate promis de ministrul Oros? * Compromisul desfiintarii Sectiei Speciale: aviz CSM pentru judecarea magistratilor * Dan Sucu, proprietarul Mobexpert, si Victor Capitanu, fondator One United, si-au cumparat avion si intra pe piata zborurilor VIP * Cum se lupta primaria condusa de Daniel Baluta sa inscrie un singur competitor la licitatia pentru un contract de 27,6 milioane de lei.

Vedeta din Romania care s-a camuflat pentru a iesi in oras. Cine se ascunde dupa masca, de fapt

Il privesti si nu-ti poti da seama cine este. L-ai recunoscut? Cine este vedeta din Romania care s-a camuflat pentru a iesi in oras. Cine se ascunde dupa masca, de fapt, si cum l-au surprins fotoreporterii prosport. ro. Vedeta din Romania care s-a camuflat pentru a iesi in oras Dupa ce a demisionat de la Rizespor, .

Ce se va intampla in toate scolile din Romania. Informatii de ultima ora pentru copii si profesori

Guvernul a realizat strategia Romaniei in domeniul promovaruu egalitatii de sanse si tratament intre femei si barbati. intr-un document cu 73 de pagini, Executivul arata planurile pe care o sa le puna in aplicare in urmatorii sase ani, in vederea reducerii disparitatilor de gen in domenii-cheie ca educatie, sanatate, munca. Ce se va intampla in .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )