Libnet.ro
UNICEF

13:45

Guvernul a atacat la CCR Legea care interzice poprirea conturilor concomitent cu retinerea din salariu

Adevărul Adevărul,
Guvernul a atacat la CCR Legea care interzice poprirea conturilor concomitent cu retinerea din salariu

Guvernul a anuntat luni ca a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) asupra Legii care permite ca datoriile salariatilor retinute la angajator sa nu mai fie executate si la banci, prin conturile de salarii, act adoptat recent de Parlament. continuă pe Adevărul

Legea care transpune Directiva Tutunului a fost promulgata

Legea care transpune si la noi Directiva Europeana pe Tutun 40/2014 a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul sesizeaza CCR asupra Legii privind efectuarea retinerilor din veniturile personelor fizice

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pe tema Legii privind unele masuri de efectuare a retinerilor din veniturile obtinute de persoanele fizice din contracte privind raporturi de munca.

Legea care majoreaza salariile din educatie si din sanatate a fost aprobata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, luni, in calitate de for decizional, legea de aprobare a OUG 20/2016, prin care sunt majorate salariile in educatie si sanatate, cu 184 de voturi pentru, conform News. ro.

Dupa patru ore de discutii aprinse, legea care urma sa deblocheze sistemul de economisire-creditare a reintrat in impas. Cauza: deputatii din comisie au plecat si nu mai era cvorum

Luni, in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor toata lumea s-a certat cu toata lumea. Se discuta un proiect de lege care sa clarifice modul in care va functiona de la anul sistemul de economisire-creditare, dupa ce Curtea de Conturi a facut un control la cele doua banci din acest sistem: BCR BpL si Raiffeisen BpL. Mai intai s-au certat intre ei reprezentantii Guvernului mai exact cei ai Finantelor cu cei ai Ministerului Dezvoltarii Regionale), apoi oficialii Curtii de Conturi cu cei ai bancilor pentru locuinte, apoi membrii Comisiei intre ei. In final, daca lunea urmatoare nu se vor transa neintelegerile, legea va fi discutata abia la anul.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )