Libnet.ro
UNICEF

13:30

inchisoare pentru neplata taxelor si contributiilor. Proiectul lui Eugen Teodorovici a trecut tacit de Senat

Adevărul Adevărul,
inchisoare pentru neplata taxelor si contributiilor. Proiectul lui Eugen Teodorovici a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, marti, propunerea legislativa initiata de senatorul PSD Eugen Teodorovici care prevede ca retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste cu inchisoare de la un an la sase ani, scrie Agerpres. Propunerea legislativa va fi dezbatuta de Camera Deputatilor, for decizional in acest caz. continuă pe Adevărul

Proiectul a trecut de Senat. inchisoare pentru neplata datoriilor la ANAF

Proiectul lui Eugen Teodorovici care consta in modificarea si completarea Legii 2412005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale a trecut de Senat. Proiectul care prevede inchisoarea pentru neplata datoriilor la ANAF, propus de Eugen Teodorovici, a trecut de Senat initiativa legislativa a fostului ministru de Finante propune schimbarea si completarea Legii nr. 2412005 pentru prevenirea .

Proiectul lui Teodorovici ce prevede inchisoare pentru neplata contributiilor a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, in sedinta de marti a plenului, proiectul lui Eugen Teodorovici care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu vireaza la timp contributiile care sunt retinute din salarii, pensii, asigurari sociale de sanatate, drepturi de autor si alte venituri.

De ce n-ar trebui sa te sperie proiectul lui Teodorovici prin care vrea inchisoare pentru datornici

A creat panica stirea potrivit careia proiectul lui Teodorovici, care prevede inchisoare pentru datornici, a trecut tacit de Senat. Realitatea e, insa, alta si n-ar trebui sa-ti faci griji.

Argentina: doi preoti, condamnati la peste 40 de ani de inchisoare pentru violarea mai multor elevi surzi

Doi preoti au fost condamnati luni la peste 40 de ani de inchisoare pentru ca au violat timp de ani de zile copii surzi intr-un institut specializat din Argentina, potrivit deciziei tribunalului, consultata de AFP.

Proiectul lui Teodorovici care prevede inchisoare pentru datornici, adoptat tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, marti, propunerea legislativa initiata de senatorul PSD Eugen Teodorovici care prevede ca retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste.

Caz SOCANT in JUSTITIA din SUA! Trei barbati, ACHITATI DUPA 36 DE ANI DE iNCHISOARE pentru o CRIMA pe care NU AU COMIS-O (VIDEO)

Caz socant in justitia americana. Trei americani de culoare, condamnati pe viata in adolescenta pentru crima, au fost eliberati luni, dupa 36 de ani de inchisoare, dovedindu-se ca sunt.

VIDEO Trei americani de culoare, achitati dupa 36 de ani de inchisoare pentru o crima pe care nu au comis-o

Trei americani de culoare, condamnati la inchisoare pe viata cand erau adolescenti, au fost achitati si eliberati luni dupa ce au petrecut 36 de ani in inchisoare din cauza unei erori judiciare, scrie AFP.

Lovitura pentru Cristian Piedone. Procurorii DNA cer 15 ani de inchisoare pentru fostul primar, in dosarul Colectiv

Procurorii DNA cer 15 ani de inchisoare pentru fostul primar Cristian Popescu Piedone in dosarul Colectiv. La patru ani dupa incendiul devastator din clubul Colectiv, din Capitala, magistratii Tribunalului.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )