Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primaria Capitalei: Ministerul de Finante nu a acceptat retinerea la sursa a impozitului pe venit a voucherelor pentru biciclete

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei: Ministerul de Finante nu a acceptat retinerea la sursa a impozitului pe venit a voucherelor pentru biciclete

Primaria Capitalei a anuntat ca institutia a facut toate demersurile pentru a acoperi plata impozitului pe venit a voucherelor pentru bicilete, inclusiv varianta aplicarii retinerii la sursa a impozitului pe venit, insa propunerea nu a fost acceptata de Finante. continuă pe Adevărul

La licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru cumpararea a 100 de troleibuze s-a inscris un singur ofertant

La licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru cumpararea a 100 de troleibuze 12m) s-a inscris un singur ofertant, respectiv asocierea dintre Bozankaya Otomotiv Makina 304;malat 304;thalat ve 304;hracat A. Turcia) si SILEO GmbH Germania), a anuntat municipalitatea marti, intr-un comunicat de presa. Oferta urmeaza sa intre in analiza comisiei de evaluare care va stabili daca sunt indeplinite toate cerintele. Valoarea estimata a achizitiei este de 214. 800 lei fara TVA.

Gabriela Firea: Companiile municipale s-au infiintat tocmai pentru a lupta cu hotia ce exista la Primaria Capitalei. Stiu ca am suparat cele 5-6 firme abonate la contracte, care au capusat bugetul ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca infiintarea companiilor municipale a avut rolul de a pune capat hotiei din Primaria Capitalei. Mai precis, inainte de infiintarea acestor companii, ex.

Anunt important facut de Primaria Capitalei, dupa falimentul RADET: Bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura!

Intreaga activitate a RADET va fi preluatade Compania MunicipalaTermoenergetica. Bucurestenii vor avea in continuare apacaldasi caldura, la parametri optimi, anunta Primaria.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )