Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bogdan Aurescu si Violeta Alexandru, audiati in Parlament pe tema romanilor plecati la munca in strainatate

Adevărul Adevărul,
Bogdan Aurescu si Violeta Alexandru, audiati in Parlament pe tema romanilor plecati la munca in strainatate

Comisiile reunite de politica externa, afaceri europene si munca ale Senatului ii vor audia luni, de la ora 12. 00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, si pe cel al Muncii, Violeta Alexandru. continuă pe Adevărul

Aurescu si Alexandru, audiati in Parlament pe tema romanilor plecati la munca in strainatate

Comisiile reunite de politica externa, afaceri europene si munca ale Senatului ii vor audia luni, de la ora 12,00, pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, si pe cel al Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii si cel al Externelor, audiati cu privire la situatia muncitorilor romani din strainatate. Violeta Alexandru: Astept sa se ridice starea de urgenta ca sa plec in Germania pentru a avea un dialog direct cu autoritatile (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si cel al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, au fost audiati, luni in comisiile de specialitate din Parlament, cu privire la situatia muncitorilor romani care au plecat la.

BOGDAN AURESCU, MINISTRUL DE EXTERNE: Transportul dus-intors al muncitorilor sezonieri pe relatia Germania, platit de angajatori

Ministerul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, in fata comisiei parlamentare de specialitate, ca oficiile consulare si ambasadele noastre din Germania si Olanda au semnalat 14 incidente privind muncitorii romani plecati la munca in strainatate aceasta perioada.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Negociem un acord cu omologii germani privind protectia muncitorilor romani

Daca exista un singur cetatean roman care intampina probleme, el trebuie sa stie ca este reprezentat institutional, prin atasatul de munca trimis la ambasada din tara respectiva, a afirmat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, in cadrul comisiei parlamentare de specialitate, cu prilejul audierii privind problemele intampinate de muncitorii sezonieri plecati din tara noastra in Germania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )