Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nicu Marcu a primit avizul comisiilor parlamentare pentru sefia ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicu Marcu a primit avizul comisiilor parlamentare pentru sefia ASF

Nicu Marcu PNL), unicul candidat la sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a primit ieri votul Comisiilor economice reunite din Parlament pentru functia de presedinte al reglementatorului pietei. Marcu a primit 51 de voturi pentru, 6 impotriva si 1 abtinere. continuă pe Ziarul Bursa

Nicu Marcu a primit votul Parlamentului pentru sefia ASF

ACTUALIZARE - Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a mai votat astazi candidatii pentru functiile de la ANRE dar si schimbari in comisiile parlamentare de control a SRI si SIE. --- Nicu Marcu a fost confirmat astazi de catre deputati si senatori pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara. Marcu a primit 340 voturi pentru, 20 impotriva si 0 abtineri.

SURSE: Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF

ACTUALIZARE - Ramona Nicoleta Dinu, senator USR: Simulacru de audiere in Parlament pentru functia de presedinte ASF.

Business report: Cum arata acum tavernele din Grecia. Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile. Piata muncii, lovita puternic de pandemie. Nicu Marcu, aviz pozitiv pentru ASF din partea Comisiilor economice

Cum arata tavernele din Grecia foto-video reportaj). * Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile, desi producatorii le vand ieftin. * Piata muncii, lovita puternic de pandemia de COVID-19. * Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF. * Planul, proiectele si hartile megaproiectului de relansare economica a UE propus de Institutul de Studii Economice din Viena. * Daianu: O relaxare excesiva a politicii monetare, combinata cu un deficit de doua cifre, ar destabiliza economia si ar crea o criza a leului. * Bursa romaneasca este blocata. Desi exista bani in piata, investitorii se tem de o inasprire a restrictiilor. * FP: Achizitia activelor CEZ de catre Hidroelectrica ar afecta procesul de listare.

PNL A VALIDAT INTELEGEREA CU PSD: Nicu Marcu, favorit la sefia ASF

Biroul Executiv al PNL a votat, astazi, propunerile liberalilor la sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), ANRE, Curtii de Conturi si Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )