Libnet.ro
UNICEF

21:47

Oros, aviz pozitiv pentru Agricultura. Acuzatii catre PSD: Angajari fara concurs pentru coafeze si politisti

Adevărul Adevărul,
Oros, aviz pozitiv pentru Agricultura. Acuzatii catre PSD: Angajari fara concurs pentru coafeze si politisti

Ministrul desemnat pentru preluarea portofoliului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a primit miercuri aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. El i-a acuzat pe social-democrati ca au aranjat angajari fara concurs pentru coafeze si politisti. continuă pe Adevărul

Nicolae Ciuca, aviz POZITIV pentru functia de ministru al Apararii

Ministrul propus la Aparare, Nicolae Ciuca, aprimit aviz pozitiv, luni, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost 12 voturi pentru, 3 contra si 7 abtineri. A votat pentru Ciuca inclusiv.

Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Bogdan Gheorghiu a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat.

Catalin Predoiu, aviz negativ pentru portofoliul de la Justitie

Catalin Predoiu a primit, marti, aviz negativ pentru functia de ministru al Justitiei din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Marcel Vela, aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Adrian Oros, propus pentru Ministerul Agriculturii, aviz pozitiv in urma audierii din comisiile de specialitate

Adrian Oros, propus sa conduca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a primit avizat pozitiv, miercuri, in urma audierii din comisiile de specialitate din Parlament. Noul mandat a fost avizat cu.

VIDEO Ultima zi de audieri pentru ministrii propusi in Guvernul Orban II: Costache, Bolos si Alexandru au primit avize negative. Oros, aviz favorabil

Ultimii cinci ministri propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Potrivit programului aprobat de Birourile reunite ale Legislativului, miercuri, in ultima zi de audieri, sunt asteptati in fata deputatilor si senatorilor Adrian Oros - ministrul propus al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ora 9,00), Victor Costache - ministrul propus al Sanatatii 10,00), Marcel Bolos - ministrul propus al Fondurilor Europene 12,00), Violeta Alexandru - ministrul propus al Muncii 13,00) si Lucian Bode - ministrul propus al Transporturilor ora 15,00). ------------15:48 Violeta Alexandru Munca) si Marcel Bolos Fonduri europene) au primit aviz negativ. 13:00 Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite 11:05 Adrian Nechita Oros a primit miercuri aviz pozitiv pentru portofoliul Agriculturii.

DIN 11, DOAR TREI AU AVIZ POZITIV Cabinetul Orban 2, plin de candidati respinsi

Tragicomedia din Parlament a continuat, ieri, pentru Cabinetul Orban 2. in urma audierilor de catre comsiiile de specialitate a ministrilor desemnati, cinci din cele sapte candidaturi au primit aviz negativ.

Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Violeta Alexandru, ministru desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Violeta Alexandru, aviz negativ pentru preluarea portofoliului Muncii

Violeta Alexandru a primit aviz negativ, miercuri, pentru preluarea portofoliului Muncii, in urma audierilor din comisiile parlamentare de specialitate. Sedinta in care a fost audiata liberala a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )