Libnet.ro
UNICEF

21:15

Parlamentarii s-au razgandit: Bolos a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Fondurilor Europene

Adevărul Adevărul,
Parlamentarii s-au razgandit: Bolos a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Fondurilor Europene

Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri. continuă pe Adevărul

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Virgil Popescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei

ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Marcel Vela, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Interne

ACTUALIZARE - Marcel Vela a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Afacerilor Interne din partea Comisiilor reunite pentru aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat 17 voturi pentru, 5 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Bogdan Aurescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Externe

ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva. --- * ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Ion Stefan a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Dezvoltarii

ACTUALIZARE - Ion Stefan a primit aviz negativ din partea comisiilor avand 20 de voturi impotriva, 10 voturi pentru si cinci abtineri. --- * ACTUALIZARE - Adrian Oros a primit aviz pozitiv din partea comisiilor, avand 18 voturi pentru, 14 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri.

Aviz pozitiv pentru trei procurori in functii de conducere la DIICOT, iCCJ si DNA!

Consiliul Suprem al Magistraturii a dat aviz pozitiv pentru trei procurori care vor ocupa functii de conducere in DIICOT, DNA si Sectia parchetelor militare din cadrul iCCJ. Asta dupa ce propunerile pentru.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei in Guvernul Citu

Monica Anisie, ministrul desemnat pentru portofoliul Educatiei in Guvernul Citu, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Virgil Popescu, ministrul desemnat pentru a prelua portofoliul Economiei, a primit aviz pozitiv la audierile din Parlament

Virgil Popescu, desemnat pentru functia de ministru al Economiei in Guvernul Citu, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Propunerile ministrului Justitiei au primit aviz pozitiv de la CSM

Sectia pentru procurori a CSM a emis avize pozitive pentru Catalin Ranco Pitu, propus procuror sef al Sectiei parchetelor militare din cadrul PICCJ, si pentru Madalina Scarlat si Oana Daniela Patu, propuse sa ocupe functiile de adjunct al sefului DNA, respectiv adjunct al sefului DIICOT.

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )