Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, datorita optimismului legat de vaccinul pentru Covid-19 al Moderna

Adevărul Adevărul,
Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, datorita optimismului legat de vaccinul pentru Covid-19 al Moderna

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din peste opt luni, datele pozitive referitoare la eficacitatea vaccinului pentru noul coronavirus dezvoltat de compania Moderna marind optimismul investitorilor in redresarea economica mai rapida a economiei. La aceasta incredere au contribuit si semnele de redresare a activitatilor economice din Asia, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Lamborghini de 150.000 euro, cel mai scump bun din depozitul agentiei care administreaza ce s-a confiscat de la infractori O alta masina de lux a fost a consilierului lui Chiliman si va fi scoasa la vanzare

Un autoturism Lamborghini 834 R Aventador, in valoare de aproximativ 150. 000 euro, este cel mai scump bun sechestrat in cadrul unui proces penal care se afla in depozitul Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI). Institutia care se ocupa de administrarea si valorificarea bunurilor confiscate de la infractori are in depozit 60 de masini in valoare de circa 1,6 milioane de euro, a caror valoare scade pe masura ce trece timpul, legea nepermitand vanzarea unor astfel de bunuri imediat dupa confiscarea lor.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland, infiintata in 1997 in Timisoara, inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, potrivit unui comunicat de presa.

Cel mai mare spital din Oltenia nu a avut niciodata autorizatie ISU. Putem oricand sa ardem ca sobolanii

ISU Dolj, la cererea ziaristilor, a facut publica lista cu spitalele din judet care nu au autorizatii de securitate la incendiu. Cele mai mari probleme sunt la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Cladirea cu 10 etaje unde sunt zeci de sectii, inclusiv ATI Covid, prezinta un urias pericol.

FOTO Cum arata cel mai gras papagal din lume. Poate atinge 4 kilograme sitraieste in medie 60 de ani

K257;k257;p333;, cel mai gras papagal din lume, a fost desemnat pasarea anului 2020 in Noua Zeelanda, informeaza The Guardian. Este pentru a doua oara cand pasarea primeste acest titlu, fapt fara precedent.

Cel mai respectat nutritionist din tara:Medicina nu are metode specifice de tratare a COVID-19. Alimentatia e o arma redutabila in aceste circumstante

Dr. Nicolae Hancu, medic primar in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, subliniaza ca virusul SARS-CoV-2 va circula mult timp printre noi, asa ca ar trebui sa fim mai atenti la alimentatie, sa facem sport si sa ne odihnim corespunzator, pentru a ne putea intari sistemul imunitar in fata bolii.

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday si asta a fost cea mai mare reducere

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday este o masina de 31. 700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238. 000 euro. Cea mai mare reducere a fost de 60. 000 euro pentru un penthouse.

Cel mai scump produs comercializat de Black Friday si cel mai scump cumparat

Cel mai scump produs cumparat de Black Friday este o masina de 31. 700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238. 000 euro. Cea mai mare reducere a fost de 60. 000 euro pentru un penthouse, scrie Mediafax. Cel mai scump produs vandut de eMAG vineri a fost o masina Ford. Pana acum, cea mai mare comanda pentru o masina a insemnat 31. 700 de euro. Avem si apartamente, la fel, o premiera pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60. 000 pentru un penthouse de 5 camere, a spus Florin Filote, vicepresedinte eMAG.

Povesti nespuse de pe stadion. Cel mai frumos joc readuce bucurie in plina pandemie

Cu lacatele pe portile stadioanelor, microbistii pot retrai acum atmosfera zilelor de meci ascultand Cel mai frumos joc, un podcast inedit cu povestile suporterilor celor mai mari cluburi din Bucuresti: Rapid, Steaua si Dinamo.

Elon Musk cel mai probabil are un caz moderat de COVID-19

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat sambata ca cel mai probabil are un caz moderat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )