Libnet.ro
UNICEF

10:15

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de vestile legate de vaccinurile anti-COVID-19

Adevărul Adevărul,
Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de vestile legate de vaccinurile anti-COVID-19

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters.

ALEXANDRU STANEAN, DIRECTOR GENERAL: in pofida pandemiei, Teraplast are de departe cel mai bun an din istorie

Estimam pentru compania TeraPlast o crestere de patru ori a profitului fata de anul trecut, iar pentru intregul Grup discutam de o dublare * Filosofia noastra este sa venim in Romania cu produse care acum se importa in pofida pandemiei de Covid-19, TeraPlast TRP) are cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al rezultatelor obtinute, in conditiile in care, la nivel de companie se estimeaza cresterea profitului de patru ori fata de cel de anul trecut, iar la nivel de Grup se prognozeza o dublare, a spus ieri Alexandru Stanean, director general al producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei videoconferinte organizate de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

CORONAVIRUS |Italia: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 853 decese. Cel mai mare numar inregistrat de la 28 martie

Italia a raportat, marti, 853 decese cauzate de noul coronavirus, fata de 630 inregistrate cu o zi inainte. Acesta este cel mai mare numar zilnic din 28 martie. Italia, cel mai mare numar numar de decese.

Coronavirus Italia: 853 de decese in ultimele 24 de ore, cel mai grav bilant de dupa 28 martie

Italia a raportat marti 853 de decese asociate Covid-19, in crestere fata de 630 in urma cu o zi si cel mai grav bilant inregistrat dupa data de 28 martie.

Cel mai mare producator mondial de manusi de cauciuc avertizeaza ca vor aparea intarzieri in livrarile sale

Grupul Top Glove Corp. din Malaezia, cel mai mare producator mondial de manusi de cauciuc, a avertizat marti ca livrarile sale vor inregistra intarzieri, cuprinse intre doua si patru saptamani, dupa ce testele au aratat ca peste 2. 000 dintre muncitorii sai au fost infectati cu coronavirus, scrie Agerpres citand agentia Associated Press.

Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

S-a inregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Catalin Scarlatescu dupa ce acesta din urma nu i-ar fi acordat atentia cuvenita. Asta l-a facut pe primul pe chef Dumitrescu sa exclame: Catalin Scarlatescu nu mai exista pentru mine. Scandal in direct la Antena 1. Ce si-au .

Cel mai urat gest al lui Cristiano Ronaldo. Ce a putut sa ii faca unui adversar

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus, in partida contra lui Ferencvaros, din Liga Campionilor. A inscris in minutul 35, pentru 1-1, dupa ce ungurii deschisesera scorul in minutul 35. Morata a adus victoria campioanei Italiei cu un gol marcat in prelungiri. Marcel Heister, fundas al formatiei maghiare, si-a amintit de o intamplare din .

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

O copie de Super Mario Bros. 3, cel mai scump joc video din istorie: cu cat s-a vandut la licitatie

Domeniul licitatiilor pentru produse vintage este cat se poate de fascinant. Altfel, nu s-ar fi ajuns ca Super Mario Bros. 3 sa devina cel mai scump joc din istorie. Super Marios Bros. 3 este.

Studiu CIES: Jucatorii francezi, stranierii cel mai bine reprezentati in Liga I

Jucatorii francezi sunt stranierii cel mai bine reprezentati in prima divizie a campionatului Romaniei, Liga I, potrivit unui studiu efectuat de Observatorul pentru fotbal CIES).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )