Libnet.ro
UNICEF

20:00

Apple a atins miercuri o capitalizare de piata de 2.000 de miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
Apple a atins miercuri o capitalizare de piata de 2.000 de miliarde de dolari

Apple a atins, miercuri, o capitalizare de piata de 2. 000 de miliarde de dolari, care s-a dublat in numai doi ani, producatorul iPhone devenind prima companie americana tranzactionata public care a atins acest prag, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Apple a atins miercuri o capitalizare de piata de 2.000 de miliarde de dolari

Apple a atins, miercuri, o capitalizare de piata de 2. 000 de miliarde de dolari, care s-a dublat in numai doi ani, producatorul iPhone devenind prima companie americana tranzactionata public care a atins acest prag.

Apple a atins nivelul de 2.000 de miliarde capitalizare de piata

Apple a atins o capitalizare record de 2. 000 de miliarde de dolari miercuri, la doi ani dupa ce a atins pragul de 1. 000 de miliarde dolari. La final de martie capitalizarea era de sub 1. 200 de dolari, dar apoi a urmat o crestere extraordinara. Microsoft are o valoare de piata de 1,6 trilioane dolari, Amazon a ajuns la 1. 650 miliarde, Alphabet are 1,06 miliarde dolari, iar Facebook a ajuns la 757 miliarde dolari.

PENTRU INCALCAREA NORMELOR IMPOTRIVA SPALARII BANILOR Fenergo: Bancile din lume, amendate cu 5,6 miliarde dolari

Bancile globale au fost amendate cu 5,6 miliarde de dolari in primele sapte luni ale anului curent, pentru nerespectarea normelor anti-spalare de bani si a reglementarilor aferente, conform calculelor Fenergo, societate irlandeza care furnizeaza servicii digitale catre institutiile financiare din intreaga lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )