Libnet.ro
UNICEF

15:00

BCE: Grecia, Cipru, Portugalia si Italia au cea mai ridicata rata a creditelor neperformante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE: Grecia, Cipru, Portugalia si Italia au cea mai ridicata rata a creditelor neperformante

Creditorii eleni au cea mai ridicata rata de imprumuturi neperformante NPL) in randul institutiilor supervizate de Banca Centrala Europeana, a anuntat ieri BCE, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Microsoft a lansat cea mai noua versiune a browser-ului sau

Cea mai noua versiune a Microsoft Edge este bazat pe proiectul open source Chromium, facandu-l sa fie similar cu Google Chrome.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii.

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii, relateaza News. ro.

Romania a fost a doua cea mai dinamica piata auto din UE in 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA) a anuntat ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 1,2% in 2019 comparativ cu 2018, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Lituania, unde.

Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

Romania a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, anul trecut, fiind inregistrata o crestere a .

Un oras din Romania a fost nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

Sibiul intra anul acesta in competitie pentru a deveni cea mai buna destinatie turistica europeana alaturi de mari metropole ale continentului, cum ar fi Viena, Atena, Rotterdam, Paris, Roma, Berlin, Madrid, Praga sau Reykjavik.

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

IN 2019: Germania a inregistrat cea mai slaba crestere economica din ultimii ani

Economia germana, prima economie europeana, a inregistrat in 2019 un avans de doar 0,6%, cea mai slaba performanta inregistrata dupa 2013, potrivit unei estimari preliminare publicate miercuri de Oficiul federal de statistica, transmite Reuters.

Raliul Dakar - Moto: Emanuel Gyenes, cea mai buna clasare de pana acum - Locul 14 in etapa a zecea

Emanuel Gyenes a obtinut miercuri cea mai buna clasare de pana acum in Raliul Dakar 2020, la sectiunea moto. Romanul a incheiat pe locul 14 etapa a zecea, desfasurata intre Haradh si Shubaytah, in Arabia Saudita.

Actori din Game of Thrones, in distributia Lord of the Rings Se anunta cea mai scumpa productie TV din istorie

Actori din distributia serialului de succes Urzeala Tronurilor Game of Thrones vor juca in seria Lord of the Rings, care, cu un buget de 860 de milioane de dolari, se anunta a fi cea mai scumpa productie TV din istorie, a anuntat Amazon, potrivit The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )