Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bitcoin a atins duminica un nou record, apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Adevărul Adevărul,
Bitcoin a atins duminica un nou record, apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a atins duminica un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai valoroase criptomonede din lume, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Bitcoin a atins duminica un nou record: S-a apropiat de 50.000 de dolari pe unitate

Duminica, Bitcoin a atins un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai valoroase.

Bitcoin a atins duminica un nou record

Bitcoin a atins duminica un nou nivel record, apropiat de 50. 000 de dolari, continuand avansul sustinut de adoptatea pe scara tot mai larga, pe Wall Street si de catre companii mari, a celui mai .

Pretul bitcoin a depasit joi 48.000 de dolari pe unitate si a atins un nou record

Pretul bitcoin a depasit, joi, 48. 000 de dolari pe unitate, pentru a doua oara intr-o saptamana, atingand un nou maxim record, dupa ce Bank of New York Mellon a anuntat ca va oferi servicii de custodie .

Pretul bitcoin a depasit joi 48.000 de dolari pe unitate si a atins un nou record, pentru a doua oara intr-o saptamana

Pretul bitcoin a depasit, joi, 48. 000 de dolari pe unitate, pentru a doua oara intr-o saptamana, atingand un nou maxim record, dupa ce Bank of New York Mellon a anuntat ca va oferi servicii de custodie pentru active digitale, transmite CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )