Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bulgaria pune pe pauza intrarea in zona euro, din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Bulgaria pune pe pauza intrarea in zona euro, din cauza coronavirusului

Criza globala declansata de pandemia de coronavirus va intarzia demersul Bulgariei de a se alatura camerei de asteptare a zonei euro si a uniunii bancare a Uniunii Europene pana in 2021, a declarat luni guvernatorul bancii centrale, Dimitar Radev, citat de Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Ce au anuntat Arafat si Tataru

Doi medici, in varsta de 40 de ani, de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, sunt in stare critica din cauza COVID-19. Pronosticul doctorilor este rezervat. Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Anunt Arafat si Tataru Vineri seara, secretarul de stat Raed Arafat spunea ca sefa sectiei Terapie Intensiva a .

52 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, un barbat din Ialomita

Numarul mortilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 52.

Jurnalista Maria Mercader a murit din cauza coronavirus la doar 54 de ani

Maria Mercader, un cunoscut jurnalist al postului de stiri CBS News din Statele Unite, a murit din cauza infectiei cu coronavirus, la numai 54 de ani.

Doctorul Virgil Musta explica de ce a crescut la Timisoara numarul celor decedati din cauza coronavirusului

Dr. Virgil Musta, medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus, a explicat luni, la Antena 3, de ce a crescut in ultimele zile numarul pacientilor decedati din cauza coronavirusului.

UDATE inca 5 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 52 Trei dintre pacienti, confirmati cu COVID dupa deces

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 52 luni seara, dupa ce au fost anuntate 5 noi decese. Pacienti sunt trei barbati de 52 de ani, 59 si 74 de ani din Ialomita, Bacau si Hunedoara si doua femei de 60 si 65 de ani din Hunedoara si Sibiu. Pentru trei dintre pacienti, confirmarea ca sunt infectati cu coronavirus a venit la 3 zile, respectiv la o zi de la deces.

50 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, o femeie din Hunedoara

Numarul mortilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 49. Ultima victima este o femeie de 60 de ani din Hunedoara.

47 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, un barbat din Hunedoara

Numarul mortilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 47. Ultima victima este un barbat de77 de ani, din judetul Hunedoara.

Alte doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul: 46

Alte doua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni, bilantul ajungand la 46. Este vorba de doi barbati din Timis, cu afectiuni asociate.

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului ajunge la 44 Ultimul pacient, un barbat de 74 de ani din Satu Mare

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns la 44, luni, a anuntat Grupul de comunicare strategica. Este vorba despre un barbat de 74 de ani din Satu Mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )