Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai mare exod de forta de munca: Aproape un milion de straini, printre care si romani, au parasit Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare exod de forta de munca: Aproape un milion de straini, printre care si romani, au parasit Marea Britanie

Aproape un milion de oameni au plecat din Marea Britanie spre sfarsitul anului trecut, acesta fiind cel mai mare exod de lucratori straini inregistrat pana acum, transmite Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Adevărul

Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania va fi construit la Arad. Investitia va fi de 700 de milioane de euro

Aproximativ 700 de milioane de euro vor fi investiti pentru constructia celui mai mare parc fotovoltaic din tara noastra, unde se doreste instalarea de panouri fotovoltaice pe o suprafata de peste 1. 000 de hectare de teren, cu o putere instalata de 700 MW.

Cum arata casa Vioricai Dancila si care este cel mai mare regret al fostului premier (VIDEO)

Viorica Dancila a oferit un interviu inedit pentru emisiunea moderata de Teo Trandafir. Fostul premier a deschis usa casei sale jurnalistilor de la Kanal D care au filmat locuinta fostei sefe a PSD si multiplele.

Cel mai mare producator roman de semnalizare acuza o campanie de atacuri denigratoare (P)

Societatea comerciala SC VESTA INVESTMENT SRL constata cu regret ca practicile incorecte ale anilor 90 au redevenit instrumentul favorit al companiilor concurente.

Situatia financiara este un subiect tabu pentru 7 din 10 cupluri. Romania are cel mai mare procent de cupluri pentru care problemele financiare reprezinta un impediment

Discutiile pe temele financiare reprezinta un subiect tabu pentru 7 din 10 cupluri, iar cu cat nivelul venitului este mai mare si studiile mai avansate, cu atat discutiile si deciziile luate impreuna sunt mai reduse, arata datele raportului European al Platilor Consumatorilor, editia 2020.

Aproape un milion de lucratori straini au plecat din Marea Britanie in 2020

Aproape un milion de oameni au plecat din Marea Britanie pe parcursul anului 2021, intr-un context in care pandemia de coronavirus pare sa fi determinat cel mai mare exod de lucratori straini inregistrat pana acum, transmite Reuters.

De ce a plecat un milion de oameni din Regatul Unit

Aproape un milion de oameni nascuti in afara Marii Britanii au plecat din aceasta tara pe parcursul anului trecut, intr-un context in care pandemia de coronavirus pare sa fi determinat cel mai mare exod de lucratori straini inregistrat pana acum.

Pretul alimentelor, cea mai mare crestere din ultimii opt ani: Ce produse s-au scumpit

Cea mai importanta contributie la cresterea indicelui general au avut-o preturile cerealelor si uleiului, care au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 6, respectiv 8 ani.

Sapte ani de la Euro-Maidan: Revolutia Demnitatii pentru Kiev, cel mai mare cosmar al Rusiei lui Putin

S-au implinit 7 ani de cand, in Piata Independentei de la Kiev, cunoscuta drept Maidan - acolo unde generatii succesive au protestat pentru drepturile individuale si libertatea de a-si alege soarta inca de la Revolutia Oranj a lui Viktor Yushcenko, in 2004, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Compania care detine cel mai mare combinat din Romania vrea sa produca otel pe baza de hidrogen, in Franta

Compania care detine combinatul siderurgic Galati vrea sa produca otel pe baza de hidrogen. in acest sens, Liberty Steel, Paul Wurth si SHS - Stahl-Holding-Saar au semnat un Memorandum de intelegere pentru dezvoltarea unei unitati mari care sa produca otel pe baza de hidrogen, in Franta.

Germania a inregistrat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura de la debutul masuratorilor meteo

Germania a raportat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura inregistrata de la debutul masuratorilor meteorologice, dupa ce s-a confruntat in aceasta luna cu caderi masive de zapada si un ger.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )