Libnet.ro
UNICEF

01:05

China va deveni cea mai mare piata pentru bunurile de lux pana in 2025

Hotnews Hotnews,
 China va deveni cea mai mare piata pentru bunurile de lux pana in 2025

Vanzarile de produse personale de lux vor scadea cu 23% in acest an din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind primul declin de dupa 2009 si totodata cea mai mare scadere inregistrata vreodata, a anuntat miercuri firma de consultanta Bain Company, citata de Reuters si CNBC. continuă pe Hotnews

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Dana Budeanu va ramane fara cuvinte. Ce raspuns i-a dat Teo Trandafir, este cea mai mare surpriza

Dana Budeanu va ramane muta dupa ce va afla ce replica i-a dat Teo Trandafir dupa ce prima a facut misto de vestimentatia celei de-a doua. Teo Trandafir a fost provocata de colega ei de televiziune, Denise Rifai, sa povesteasca despre pasiunea sa pentru bijuterii, dar si despre cele ce a spus Dana Budeanu despre .

Bitcoin a ajuns la cea mai mare valoare din istorie. Cat costa acum moneda

Pentru multa lume Bitcoin a devenit moneda de schimb, lasand la o parte moneda traditionala. Bitcoin a avut un istoric de tranzactionare foarte volatil de cand a fost creat pentru prima data in 2009. Criptomoneda digitala a cunoscut o multime de actiuni in viata sa destul de scurta. Bitcoin s-a tranzactionat initial pentru aproape nimic.

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni.

EXCLUSIV Elena Gheorghe, interviu special despre familie. Cea mai mare nemultumire a artistei: Avem un foc la inima!

Se mareste familia Elenei Gheorghe 35 de ani)? Solista de muzica machedoneasca a aparut recent cu burtica, ceea ce a dat imediat nastere la speculatii. E posibil insa ca vedeta doar sa fi pus cateva kilograme in plus, la vreme de pandemie. Jumatate machedoanca, jumatate ardeleanca, Elena Gheorghe, fiica de preot,si sotul ei, Cornel Ene, sunt .

Listarea Hidroelectrica. Meyer, Fondul Proprietatea: Cea mai mare problema ramane dezacordul dintre Guvern si Parlament

Cea mai mare problema pentru listarea companiei de stat Hidroelectrica ramane dezacordul dintre Guvern si Parlament, este de parere Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea.

Record negativ, in ciuda carantinei totale. Austria a inregistrat peste 100 de decese cauzate de COVID-19 in 24 de ore, cea mai mare valoare de la debutul pandemiei

Miercuri, Austria a raportat 109 decese de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai ridicata cifra de la debutul pandemiei, in ciuda carantinei totale ce tocmai a intrat in vigoare, pana pe 6.

IN LUNA OCTOMRIE Piata auto din Romania a avut cea mai mare crestere din Europa

Piata auto europeana a scazut in luna octombrie, din cauza restrictiilor adoptate pentru a limita raspandirea coronavirusului, dar Romania a fost tara unde vanzarile de automobile au inregistrat cel mai puternic ritm de crestere, arata cifrele publicate astazi de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA).

Ciolacu: Ar fi cea mai mare greseala ca aceasta tragedie sa fie politizata. E un moment in care toate fortele politice trebuie sa se uneasca

Marcel Ciolacu a afirmat ca in acest moment ar trebui ca toate fortele politice sa se uneasca si sa semneze un pact pentru sanatate. Liderul PSD a adaugat ca ar fi o mare greseala ca tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt sa fie politizat. El a spus ca trebuie sa stim care este bugetul care va fi alocat in domeniul sanatatii.

Incendiul de la ATI Piatra Neamt. Ce scrie presa de afara despre cea mai mare tragedie dn Romania, dupa Colectiv

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )