Libnet.ro
UNICEF

00:06

Concedieri la cel mai mare producator de otel din lume, cu trei unitati in Romania

Adevărul Adevărul,
Concedieri la cel mai mare producator de otel din lume, cu trei unitati in Romania

Cel mai mare producator de otel din lume, intentioneaza sa renunte la 20% din personalul de birou in cadrul planului de reducere a costurilor cu un miliard de dolari, dupa ce joi a raportat un profit trimestrial peste estimari, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Efectele Brexit: Amsterdam a depasit Londra, devenind cel mai mare centru financiar din Europa

Amsterdam a luat fata Londrei pentru a deveni cel mai mare centru financiar al Europei in luna ianuarie dupa ce Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platformele de tranzactionare din interiorul blocului comunitar, relateaza Reuters.

CLOTILDE ARMAND: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de.

Clotilde Armand: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere. Cum vrea primarul sa rezolve problema salubritatii din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere si si-a cerut scuze pentru felul in care aceasta companie trateaza comunitatea locala si institutia Primariei, afirma Armand.

Cel mai mare combinat siderurgic din Romania are un nou director general interimar

Grupul Liberty Steel, parte a GFG Alliance, detinut de Sanjeev Gupta, a anuntat astazi numirea lui Prasanta Mishra, un specialist cu experienta in domeniu, ca director general interimar al combinatului siderurgic Liberty Galati.

VIDEO Marea teapa de pe OLX: cum risti sa fii furat pe cel mai mare site de anunturi

Specialistii in securitate cibernetica avertizeaza in legatura cu noi tentative de frauda prin intermediul OLX. intr-o lume puternic digitalizata si metodele hackerilor au devenit mai.

VIDEO Cel mai futurist telefon vine din China, nu de la Samsung sau Apple: de ce este revolutionar

Desi au inceput sa aiba niste probleme cu autoritatile americane, iar numele lor a aparut deja pe o lista neagra, cei de la Xiaomi nu se descurajeaza cand vine vorba de inovatii. Conform.

Buget 2021: 14 miliarde de lei ajung la Transporturi. Drula: E cel mai mare buget alocat in ultimii 10 ani

Proiectul de buget pe 2021, abia aus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Finantelor aloca, in total, 14,1 miliarde de lei Ministerului Transporturilor, o crestere de aproape 10% fata de executia din 2020, dupa cum a anuntat ministrul de resort, Catalin Drula.

Cernica, manastirea de pe doua ostroave, un loc de o frumusete aparte. Este cel mai mare asezamant de cult din Muntenia

Loc de o frumusete aparte, manastirea Cernica se afla in imediata vecinatate a Bucurestiului. Lacasul de cult este asezat pe doua ostroave, unite intre ele printr-o fasie de pamant.

Rusia, locul trei in topul deceselor cauzate de Covid-19 . Numarul mortilor este de doua ori mai mare decat se raportase

Numarul rusilor diagnosticati cu COVID-19 care au murit anul trecut este de doua ori mai mare decat se credea pana acum si plaseaza Rusia pe locul 3 in lume ca numar de decese cauzate de coronavirus.

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )