Libnet.ro
UNICEF

11:31

DUPA APROAPE UN DECENIU IN FRUNTEA CELEI MAI MARI BANCI INTERNE DIN REGATUL UNIT CEO-ul Lloyds Bank va demisiona, anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA APROAPE UN DECENIU IN FRUNTEA CELEI MAI MARI BANCI INTERNE DIN REGATUL UNIT CEO-ul Lloyds Bank va demisiona, anul viitor

Directorul executiv CEO) al Lloyds Banking Group, Antonio Horta-Osorio, va demisiona din functie anul viitor, dupa aproape un deceniu in fruntea celei mai mari banci interne din Regatul Unit, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

76,20% dintre elevi au avut medii mai mari sau egale cu 5 la Evaluarea Nationala

Un procent de 76,20% dintre candidatii prezenti la Evaluarea Nationala inclusiv etapa speciala) au obtinut medii mai mari sau egale cu 5, a informat, sambata, Ministerul Educatiei si Cercetarii. Circa 900 de elevi au obtinut media generala 10, dupa centralizarea rezultatele finale, conform HotNews. ro.

Amenzi record intr-o singura noapte. Cele mai mari au fost date in Capitala si Constanta

Record intr-o singura noapte! Peste 1. 100 amenzi in valoare de peste 400. 000 lei au fost date, dupa verificarea zonelor turistice din tara. Cele mai mari amenzi s-au dat in doua localuri din Capitala si Constanta.

Simona Halep a revenit pe teren. Ce a facut in primul meci dupa aproape 6 luni de pauza

Dupa aproape 6 luni de stat pe bara, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, la Cluj. Numarul 2 mondial a participat la o partida demonstrativa, alaturi de Horia Tecau, Marius Copil si Gabriela.

FLORIN ROMAN: Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 28 de presedinti de Consilii judetene si 1. 700 de primari pe care ii are.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )