Libnet.ro
UNICEF

17:00

Economia Greciei s-a contractat cu 15,2%, cel mai sever declin din ultimii 25 de ani

Hotnews Hotnews,
 Economia Greciei s-a contractat cu 15,2%, cel mai sever declin din ultimii 25 de ani

Produsul Intern Brut al Greciei s-a contractat cu 15,2% intre lunile aprilie si iunie, cel mai sever declin economic trimestrial din cel putin ultimii 25 de ani, amenintand sa submineze un deceniu de castiguri greu obtinute dupa criza datoriilor suverane, relateaza Reuters si Ekathimerini. continuă pe Hotnews

Sondaj IMAS: PSD, cel mai mic scor din ultimele sapte luni. PNL conduce in intentiile de vot Ce scor are Alianta USR-PLUS

PSD inregistreaza cel mai mic procent in intentiile de vot din ultimele sapte luni, ajungand la 20,8%, potrivit datelor unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, realizat in perioada 6 26 august. PNL ramane pe primul loc cu 33,6% din intentiile de vot la parlamentare.

Cum planuieste Guvernul sa redreseze economia cu banii europeni din cel mai mare pachet financiar al UE Pe ce se vor cheltui peste 25 miliarde de euro

Guvernul ar urma sa aprobe in sedinta de joi un proiect de OUG privind unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta. Planul este necesar ca Romania sa poata accesa banii europeni care vor fi alocati in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, in valoare de 560 de miliarde de euro, in cadrul celui mai mare dosar financiar al UE. Acest mecanism este primul si cel mai important pilon al Pachetului de Redresare de 750 de miliarde de euro anuntat la sfarsitul lunii mai de Comisia Europeana. Proiectul de OUG arata care sunt domeniile si proiectele pe care se vor cheltui circa 25 miliarde de euro.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: meseriile care iti asigura cel mai bun credit

Cu siguranta te gandeai ca sunt unii oameni care acceseaza mai usor credite. Ei bine, da, se intampla si in Romania. Daca ai incercat cel putin o data sa iei credit, stii deja prin.

Coronavirus Suedia: Cel mai mic numar de noi infectii in capitala Stockholm din luna martie

Stockholm, epicentrul pandemiei de COVID-19 in Suedia, a inregistrat saptamana trecuta cel mai mic numar de noi infectii cu coronavirusul din luna martie, doar 250 din cei 14. 000 de rezidenti testati fiind depistati cu coronavirusul, relateaza AFP si The Local.

Natura in Romania. Curcubeul alb, surprins in imagini. Cel mai enigmatic fenomen din cate am fotografiat

Curcubeul alb, un fenomen mai rar intalnit, a fost surprins intr-o serie de imagini ale fotografului Mircea Bezergheanu. Artistul vizual a declarat ca acesta este cel mai enigmatic fenomen din tot ce a fotografiat.

Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mancare inventatea vreodata. Americanii au dezvoltat o obsesie cu acest preparat, 17% dintre toate restaurantele de pe teritoriul SUA fiind pizzerii. insa, pizza a intrat cu repeziciune si in patrimoniul gastronomic romanesc si sta la aceeasi masa cu mancarurile traditionale. Cum faci cel mai pufos blat .

Mai mult de jumatate dintre parinti ar vrea revenirea fizica a copiilor la scoala Care ar fi cel mai putin dorit scenariu - studiu al Ministerului Educatiei

Peste 55% dintre parinti ar vrea revenirea copiilor la cursurile fata in fata, iar cel de al treilea scenariu - cursuri exclusiv online - ar fi cel mai putin dorit, conform unui studiu anuntat luni de Ministerul Educatiei.

Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Dupa o perioada in care am avut parte de vreme la extreme, in Romania s-a asternut canicula. Urmatoarea perioada nu va fi cu mult diferita, ba chiar meteorologii atrag atentia ca 2020 ar putea fi cel mai calduros an din istoria tarii. 2020, an al extremelor meteorologice. Ar putea fi cel mai calduros din istorie .

Fructele care ingrasa cel mai putin! Romancele in forma le consuma zilnic, la orice ora

Fructele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale esentiale, fibre si antioxidanti, iar pentru a avea o dieta alimentara echilibrata trebuie sa le includem in regimul nostru zilnic. Daca te lupti cu kilogramele in plus, ei bine, din fericire, exista fructe care nu ingrasa, ci, dimpotriva, te ajuta sa devii supla. Pentru a afla care .

Alimentul care ii ingrasa cel mai mult pe romani. il consuma zilnic, din cauza stresului. Iei si 4 kg pe saptamana

Stresul, oboseala sau epuizarea determina un apetit crescut pentru acest aliment. aceasta slabiciune a organismului a fost indelung exploatata de producatori in ultimii 50 de ani. Ce aliment ii ingrasa cela mai mult pe romani. Acesta este consumat zilnic Consumarea unei cantitati mari de alimente ce contin zahar, fara ca noi sa ne dam seama .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )