Libnet.ro
UNICEF

06:45

Efectele Brexit: Amsterdam a depasit Londra, devenind cel mai mare centru financiar din Europa

Hotnews Hotnews,
 Efectele Brexit: Amsterdam a depasit Londra, devenind cel mai mare centru financiar din Europa

Amsterdam a luat fata Londrei pentru a deveni cel mai mare centru financiar al Europei in luna ianuarie dupa ce Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platformele de tranzactionare din interiorul blocului comunitar, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Rapel, cel mai cautat cuvant din luna februarie, pe platforma Dexonline.ro. Ce inseamna si de unde provine

De la inceputul lunii februarie, cuvantul rapel a fost cautat de minim 890 de ori pe zi, devenind astfel cel mai cautat cuvant al lunii de pe platforma. Potrivit Digi24, interesul pentru termen a crescut in.

CLOTILDE ARMAND: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de.

Clotilde Armand: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere. Cum vrea primarul sa rezolve problema salubritatii din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere si si-a cerut scuze pentru felul in care aceasta companie trateaza comunitatea locala si institutia Primariei, afirma Armand.

Horoscopul dragostei Cristina Demetrescu. Zodiile care se indragostesc in cel mai scurt timp

Pentru ca e luna iubirii, astrologul Cristina Demetrescu a venit la Teo Show, de la Kanal D, unde a prezentat horoscopul dragostei. Sunt zodii care se indragostesc in cel mai scurt timp. Horoscopul Dragostei Cristina Demetrescu Berbec Iubirea se poate transforma dintr-o prietenie. Important este sa ramana in contact, de acolo vine iubirea. Taur Taurii .

Cum scapi de burta, in cel mai scurt timp. Dr. Mihaela Bilic a dezvaluit trucurile simple

Mihaela Bilic vine cu sfaturi de folos pentru cei care se chinuie sa scapa de burtica. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura din nou de un abdomen frumos, mai ales ca in curand vine sezonul cald? Cum sa scapi rapid de burta? Sfaturi de la Dr. Mihaela Bilic Perioada pandemiei ne-a afectat pe .

Oscar 2021 - Colectiv, pe lista scurta pentru nominalizare la categoriile cel mai bun documentar si lungmetraj international

Colectiv, regizat de Alexander Nanau, se afla pe lista scurta a filmelor eligibile pentru o nominalizare la categoriile cel mai bun lungmetraj documentar si cel mai bun lungmetraj international ale premiilor Oscar 2021, a anuntat Academia americana de film.

Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

Actuala majoritate parlamentara pare hotarata sa o schimbe pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban a declarat luni ca acest proces va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, fara sa.

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

Orban, despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil Ce spune despre revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, despre demersurile liberalilor pentru revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca vor fi facute in cel mai scurt timp posibil, insa decizia depinde si de partenerii de guvernare.

VIDEO Marea teapa de pe OLX: cum risti sa fii furat pe cel mai mare site de anunturi

Specialistii in securitate cibernetica avertizeaza in legatura cu noi tentative de frauda prin intermediul OLX. intr-o lume puternic digitalizata si metodele hackerilor au devenit mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )