Libnet.ro
UNICEF

22:30

Elon Musk: Preturile bitcoin si ethereum par mari

Adevărul Adevărul,
Elon Musk: Preturile bitcoin si ethereum par mari

Miliardarul Elon Musk a afirmat, sambata, ca preturile bitcoin si ethereum par mari, in conditiile in care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depasit pragul unei capitalizari de 1. 000 de miliarde de dolari, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

ELON MUSK: Preturile bitcoin si etherum par mari

Miliardarul Elon Musk a afirmat, sambata, ca preturile bitcoin si etherum par mari, in conditiile in care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depasit pragul unei capitalizari de 1. 000 de miliarde de dolari.

Elon Musk prefera bitcoin in loc de numerar: Doar un neghiob nu s-ar uita in alte parti

CEO-ul Tesla si SpaceX a afirmat joi ca detinerea de bitcoini este doar putin mai buna decat numerarul conventional dar ca este un activ mai bun datorita micii diferente, relateaza Reuters.

Elon Musk apara decizia Tesla de a investi in bitcoin si afirma ca prefera moneda digitala in loc de numerar

Elon Musk, CEO-ul Tesla si SpaceX considera ca detinerea de bitcoini este doar putin mai buna decat numerarul conventional dar ca este un activ mai bun datorita micii diferente, relateaza Reuters.

Clasamentul celor mai bogati din lume, schimbat din nou: ce fac Jeff Bezos si Elon Musk

In ultimele luni, au existat niste fluctuatii in clasamentul celor mai bogati oameni din lume. Jeff Bezos si Elon Musk sunt in continuare in top, dar in alta ordine. Daca vrei sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )